Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

GZ-Psycholoog Ouderenzorg (Parttime)

Start People Arts en Specialist Drachten

Standplaats
Assen
Opleiding
WO
Vakgebied
Artsen en Specialisten
Vacaturenummer
1AV0003631

Wil je graag op laagdrempelige en innovatieve wijze begeleiding en zorg geven aan ouderen met vaak complexe problematiek? Heb je oog voor alle aspecten die te maken hebben met de problematiek van de ouderen en neem je die mee in jouw rol als GZ-psycholoog? Houd je van afwisseling in jouw werk, met een goede balans tussen de verschillende taken?

Je werkt als GZ-psycholoog op één of enkele locaties rond Assen en mogelijk bij cliënten thuis, afhankelijk van jouw expertise. Je biedt psychologische zorg en begeleiding aan ouderen met voornamelijk complexe somatische, psychogeriatrische en/of neurologische problematiek. Hierbij werk je nauw samen met het multidisciplinaire team. Je adviseert de zorgteams en hebt een ondersteunende en coachende rol. Je geeft supervisie aan basispsychologen. Je krijgt volop de ruimte jouw kennis te verdiepen en jouw talenten verder te ontwikkelen en je bent betrokken bij het verder ontwikkelen van het beleid binnen jouw vakgebied.

Je hebt de universitaire studie Psychologie en de opleiding tot GZ-psycholoog afgerond. Je bent BIG-geregistreerd. Daarnaast heb je behandelervaring op het gebied van ouderenzorg. Eventueel heb je ervaring op het gebied van dementie, NAH, geriatrische revalidatiezorg, psychogeriatrische zorg, somatiek en/of visueel-auditieve beperkingen. Je bent flexibel, innovatief en zelfstandig. Tevens kan je een Verklaring Omtrent Gedrag overleggen.

Deze instantie heeft negen locaties in en rond Assen in de provincie Drenthe. Elke locatie heeft één of meerdere specialisaties op het gebied van ouderenzorg. Er wordt verschillende soorten zorg geboden, van wijkzorg tot complexe zorg. Belangrijk is dat de ouderen zich thuis voelen wanneer ze niet meer thuis kunnen wonen en vertrouwd en veilig zijn in hun eigen huis. Het welzijn van de ouderen, meer aandacht voor bewoners en meer handen aan bed zijn punten waar deze organisatie zich voor inzet. Er wordt veel waarde gehecht aan innovatie en vooruitgang betreffende de ouderenzorg. Zo wordt er onderzoek uitgevoerd en wordt er meegewerkt in het Universitair Netwerk Ouderenzorg (UNO). Tevens worden creatieve oplossingen zeker gewaardeerd.

De multidisciplinaire teams zijn divers in samenstelling. De teams bestaan uit een Specialist Ouderengeneeskunde, GZ-psycholoog en/of een Basispsycholoog, Physician Assistent, een Fysiotherapeut en het zorgteam. Er heerst een fijne sfeer binnen de teams en de inbreng van elke collega wordt gewaardeerd. Daarnaast is er een goede samenwerking met de collega’s in de verzorging en een nauwe samenwerking met de huisartsen van de cliënten. Naast de MDO’s is er eenmaal per zes weken een teamoverleg en vindt er jaarlijks een teambuildingdag plaats.

  • Salaris is conform CAO VVT, schaal FWG 65; minimaal 3582,- tot maximaal 5395,- per maand bij een fulltime werkweek van 36 uur;
  • Deze functie is parttime in te vullen voor 28 tot 32 uur per week, waarbij je een groot deel van je eigen agenda en prioriteiten mag bepalen;
  • Je kan gelijk een vast dienstverband krijgen;
  • Goede (secundaire) arbeidsvoorwaarden, waaronder de mogelijkheid om een pakket aan arbeidsvoorwaarden samen te stellen die specifiek van toepassing is op jouw persoonlijke situatie.

Wil je graag aan de slag als GZ-psycholoog in de ouderenzorg in en rond Assen? Solliciteer dan via onderstaande sollicitatiebutton. Je kan reageren tot 3 december 2019.
Heb je vragen of wil je graag een oriënterend gesprek? Neem dan contact op met Veronique de Jong, Consultant Arts en Specialist, op telefoonnummer: 06 832 50 941 of e-mailadres: vdejong@startpeople.nl.