Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

GZ-psycholoog ouderenzorg Rotterdam

Start People Arts en Specialist Rotterdam

Standplaats
Rotterdam
Opleiding
WO
Vakgebied
Artsen en Specialisten
Vacaturenummer
1AV0004260

Ben jij het ‘productie draaien’ zat? Werk jij graag met ouderen? Wil je een afwisselende baan waarbij geen dag hetzelfde is in een professionele werkomgeving? Waar je de ruimte krijgt om ook daadwerkelijk met de patiënt in contact te zijn? Solliciteer dan op deze vacature van GZ-psycholoog binnen de ouderenzorg in Rotterdam.

Je werkt als GZ-psycholoog binnen het domein Wonen met Zorg binnen een kleinschalige woonzorglocatie in Rotterdam De locatie wordt in overleg met jou afgestemd. Werk je bijvoorbeeld graag op een multiculturele locatie? Dit kan!

Je voert psychosociale interventies uit en verricht psychodiagnostisch onderzoek naar gedrag, stemming en cognitie bij ouderen met voornamelijk dementie, maar soms ook met lichamelijke klachten en Moeilijk en Onbegrepen Gedrag (MOG) waar dit bedrijf goede aanpak op heeft.
Je biedt individuele behandeling en groepsbehandeling. Je neemt deel aan het multidisciplinair teamoverleg en hebt daarin een adviserende rol

Je werkt nauw samen met de Specialist Ouderengeneeskunde en geeft adviezen aan familie en professionals die betrokken zijn bij de patiënt over hoe zij het beste om kunnen gaan met de cliënt. Je begeleidt hen hier ook in. Je geeft supervisie aan basispsychologen.
Als je het leuk vindt ben je tevens praktijkopleider of werkbegeleider voor de GZ-opleiding en geef je scholing in de vorm van klinische lessen. Hierdoor speel je dus een belangrijke rol in het opleiden van toekomstige GZ-psychologen waar deze instelling opleidingsplaatsen voor heeft. Het takenpakket wordt met jou afgestemd zodat de functie jou volledig past.

Aangezien er binnen deze organisatie meerdere GZ-psychologen werken en de lijntjes tussen de verschillende locaties kort zijn, is er altijd de mogelijkheid om met je collega’s te sparren.

Je bent een creatieve, pragmatische en BIG geregistreerde GZ-psycholoog die zowel zelfstandig als in teamverband uitstekend functioneert en gewend is georganiseerd te werken. Je hebt kennis van en ervaring met (neuro-)psychologische diagnostiek en individuele- en groepsbehandeling. Ervaring met oplossingsgerichte therapie, EMDR en cognitieve gedragstherapie is een pré. Je denkt graag kritisch mee over zorgpaden en beleidsvraagstukken.

Deze zorginstelling voor ouderen beschikt over 29 locaties in Rotterdam waarvan 4 Kortdurende Zorg en 25 Langdurende/ Chronische Zorg. Daarnaast biedt de instelling ook thuiszorg. Veelal zijn de locaties uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer en vanuit de omgeving van Dordrecht, Schiedam en Vlaardingen.

Er worden verschillende soorten zorg geboden, van wijkzorg tot complexe zorg. Belangrijk is dat de cliënten en bewoners zich thuis voelen wanneer ze (tijdelijk) niet meer thuis kunnen wonen en vertrouwd en veilig zijn in hun eigen woning.

Zoals ook eerder benoemd kom je te werken in een kleinschalige woonzorglocatie in Rotterdam noordwest of west. De bewoners komen voornamelijk uit de omliggende wijken waarbij op de locatie in Rotterdam de cliënten diverse culturele achtergronden hebben. Er heerst een gemoedelijke en open sfeer.

Het betreft een dynamische organisatie die volop blijft ontwikkelen, professionaliseren en innoveren en waar veel ruimte is voor ondernemerschap. Er wordt nauw samengewerkt met het VU en het LUMC. Het bedrijf biedt opleidingsplaatsen voor Specialist Ouderengeneeskunde in opleiding en GZ-psychologen in opleiding en beschikt over een eigen Academy. De opdrachtgever is aangesloten bij het Universitair Netwerk Zuid-Holland. Dit netwerk stimuleert en faciliteert wetenschappelijk onderzoek in de ouderenzorg.

De klant staat centraal en is het uitgangspunt. Er wordt daarnaast grote waarde gehecht aan de mensen die er werken; het eigen personeel is hun belangrijkste kapitaal. Want de opdrachtgever is er van overtuigd dat tevreden medewerkers zorgen voor écht tevreden klanten.

Wij bieden voor deze positie van GZ-psycholoog in de ouderenzorg in de regio Rotterdam het volgende:

  • Een baan die aansluit op jouw wensen mbt doelgroep, werklocatie en werktijden.
  • Direct in dienst bij de werkgever.
  • Inschaling CAO VVT, salarisschaal 65; maximaal €5396 (o.b.v. 36 u/wk).
  • Mogelijkheden van 16 uur (parttime) tot 36 uur (fulltime) per week.
  • Een goede pensioenregeling.
  • 8% vakantietoeslag en 7,4% eindejaarsuitkering.
  • Korting op diverse collectieve verzekeringen.
  • Uitgebreide mogelijkheden tot ontwikkeling en scholing.
  • Samenwerken met een enthousiast en professioneel team van collega GZ-psychologen en andere professionals.

Wil je graag aan de slag als GZ-psycholoog in de ouderenzorg? Solliciteer dan via onderstaande sollicitatiebutton.

Neem voor meer informatie contact op met Anouk van Rosmalen, Senior Consultant Arts en Specialist, regio Rotterdam en Dordrecht: 06-13579640 of per e-mail avanrosmalen@startpeople.nl

Wil je eerst een beter beeld krijgen van de organisatie voordat de sollicitatieprocedure start? Een kijkje in de keuken is mogelijk. Reageer ook dan op deze vacature.