4 stappen desktop
Sollicitatie flow 2

Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

GZ-psycholoog / Praktijkmanager jeugdzorg

Start People Arts en Specialist Drachten

Standplaats
Hoogeveen
Opleiding
WO
Vakgebied
Artsen en Specialisten
Vacaturenummer
1AV0002810

Ben je GZ-psycholoog en ben je toe aan de volgende stap in jouw carrière? Overweeg je om een eigen praktijk te beginnen, maar zie je op tegen de risico’s die daarbij horen? Ga dan als praktijkmanager en GZ-psycholoog aan de slag in Hoogeveen! Deze organisatie ondersteunt kinderen, hun gezin en de scholen op het gebied van leer- en ontwikkelingsvraagstukken. Zo wordt er geadviseerd over leer- en ontwikkelingsvraagstukken, worden er dyslexiebehandelingen uitgevoerd en wordt er zorg en behandeling gegeven aan gezinnen.

Jij bent de belangrijke schakel tussen het bestuur van deze instantie en jouw team. Samen met je collega’s zet je je in voor de ontwikkeling van het kind en aan kwaliteitsverbetering in het onderwijs. In de rol van praktijkmanager ben je op jouw locatie inhoudelijk en materieel verantwoordelijk voor alle zorgprocessen gerelateerd aan jeugdzorg en leerlingenhulp. Je ziet toe op het effectief uitvoeren van diagnostiek en behandeling binnen de kaders van professioneel handelen. Je hebt inspraak op het aannemen van nieuwe teamleden. Jij bent het eerste contact met jouw locatie, ook op het gebied van intakes en aanmeldingen. Naar aanleiding van de door jou gestelde diagnose wordt tijdens het teamoverleg besloten welke behandeling(en) of hulp de aanvrager nodig heeft en wie deze gaan uitvoeren. Jouw taken als praktijkmanager nemen ongeveer 24 uur per week in beslag. Daarnaast kan je jouw ervaring als GZ-psycholoog inzetten voor behandelingen aan de jeugdigen en/of hun gezin, in de praktijk, op scholen of in de thuissetting. Tevens geef je coaching en supervisie aan jouw teamgenoten.

Jij bent GZ-psycholoog en beschikt over een BIG-registratie. Je hebt ervaring binnen de jeugdzorg en/of het onderwijs. Je kent de sociale kaart in Drenthe en hebt ervaring en affiniteit met gedragsproblematiek, therapeutische crisisinterventies en behandelmethoden.

Dit bedrijf houdt zich al bijna een halve eeuw op innovatieve wijze bezig met de ontwikkeling van kinderen en jeugdigen in Friesland, Groningen en Drenthe. Omdat school en thuis gezien worden als de omgevingen waar het kind het meest mee te maken heeft, wordt advies, begeleiding en zorg op deze plekken gerealiseerd. Deze organisatie heeft locaties onder andere in Drachten, Sneek, Groningen en Emmen. Hoogeveen wordt de nieuwste locatie en gaat nog gebouwd worden. Het team wordt nog samengesteld, dit zal in samenspraak met jou gebeuren. Het team bestaat uit een kinder- en jeugdpsychiater, orthopedagogen (ook generalisten), (GZ-)psychologen, systeemtherapeuten, pedagogen/ambulant begeleiders en activiteitenbegeleiders.

De sfeer binnen deze instantie wordt omschreven als open en prettig. Je krijgt alle mogelijkheid om je talenten verder te ontwikkelen. Er wordt uitgegaan van eigen verantwoordelijkheid en oplossingsgericht werken. Er is sprake van veel samenwerking, zowel op als tussen de locaties, met het bestuur en ook met onderwijsorganisaties in de omgeving.

  • Deze uitdagende functie waarbij je in Hoogeveen en omgeving de beste zorg en ondersteuning biedt en de praktijk op de kaart gaat zetten;
  • Je krijgt opleidingsmogelijkheden voor jezelf en jouw teamgenoten;
  • Een passend salaris van minimaal € 3566,- en maximaal € 5343,- bij een fulltime aanstelling (36 uur per week), afhankelijk van je ervaring;
  • Je hebt de mogelijkheid om parttime te werken, voor minimaal 24 uur per week;
  • Afhankelijk van je ervaring krijg je een jaarcontract met daarna een contract voor onbepaalde tijd of gelijk een vast contract;
  • Je hebt veel vrijheid in jouw werk, tevens heb je de mogelijkheid om gedeeltelijk thuis te werken;
  • Je krijgt vakantiegeld, pensioenopbouw en vergoeding van reiskosten.

Voor vragen, meer informatie of voor een oriënterend gesprek kan je contact opnemen met Veronique de Jong, Consultant Arts en Specialist, via 06-83250941 of per e-mail vdejong@startpeople.nl. Zij kan je alles over de functie en het bedrijf vertellen. Wil je graag een dagdeel meelopen in de organisatie, om kennis te maken en sfeer te proeven? Ook dat kan!

Wil je graag als GZ-psycholoog en praktijkmanager in de jeugdzorg aan de slag in Hoogeveen? Je kan solliciteren of reageren tot 25 november 2019. Solliciteren kan via de button op onze vacaturepagina.