Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

GZ psycholoog psychogeriatrie gerontopsychiatrie

Start People Arts en Specialist Drachten

Standplaats
Heerenveen
Opleiding
WO
Vakgebied
Artsen en Specialisten
Vacaturenummer
1AV0023908

Maak jij het verschil voor ouderen met psychogeriatrische en gerontopsychiatrische klachten door jouw ervaring als GZ-psycholoog? Jij begeleidt het multidisciplinaire team en de andere disciplines om op de juiste manier met de ouderen om te gaan en om grip te krijgen op eventueel probleemgedrag. De aanpak en begeleiding die nodig is, kan voor elke oudere weer anders zijn en wordt daardoor individueel vastgesteld. In combinatie met de verscheidenheid aan problematiek maakt dit jouw werk breed en zinvol! Je hebt veel autonomie en kunt zelf inhoud geven aan jouw werk als GZ-psycholoog in de omgeving van Heerenveen.

Jouw werkdagen zijn gevarieerd door de verschillende werkzaamheden die je uitvoert. Je werkt voornamelijk op de afdelingen psychogeriatrie en gerontopsychiatrie. Jouw clienten zijn vooral ouderen met dementie of gerontopsychiatrische klachten. Je screent, diagnostiseert en behandelt de clienten. Je stelt de individuele behandelplannen op en toetst deze op inhoud. Je ondersteunt de vakgroep bij de uitvoering van de plannen. Zo nodig geef je EMDR. Heb je deze registratie nog niet? Dan kan je de training EMDR via je werk volgen!

Verder neem je actief deel aan of leid je de MDO's. Je draagt zorg voor de inzet van andere behandelaren of zo nodig door externe deskundigen. Supervisie van psychologen is tevens onderdeel van jouw takenpakket. Breidt jouw kennis verder uit door het onderhouden van interne en externe contacten, of door het doen van werkrelevante cursussen en opleidingen. Daarnaast lever je samen met je collega’s jouw bijdrage aan beleidsontwikkeling en deskundigheidsbevordering. Hierdoor werk je niet alleen aan jouw eigen ontwikkeling, maar die van het gehele team!

Jij bent een ervaren GZ-psycholoog binnen de ouderenzorg en staat geregistreerd in het BIG-register. Het opleiden en superviseren van psychologen (die al dan niet in opleiding tot GZ-psycholoog zijn) geeft je veel voldoening. Enige ervaring met psychogeriatrie en gerontopsychiatrie is wenselijk. EMDR kunnen geven is een pré, maar geen vereiste.

Samen met jouw collega’s ouderen en kwetsbaren langdurig begeleiden is jou op je hart geschreven. Jij bent gedreven en flexibel ingesteld. Je bent communicatief goed onderlegd. Door jouw tact, empathie en doorzettingsvermogen kan jij detecteren wat elke client nodig heeft en de vertaalslag hiervan maken zodat alle betrokken collega’s de juiste behandeling en begeleiding kunnen geven. Je bent gedetailleerd maar hebt ook een helikopterview en werkt doelgericht. Je bent goed in analytisch denken en neemt de verantwoordelijkheid.

Deze organisatie in Heerenveen en omstreken biedt zorg aan ouderen en andere kwetsbare cliënten met een intensieve zorgvraag. Elke medewerker zet zich in om de cliënten zo zelfstandig mogelijk te laten functioneren, rekening houdend met eventuele beperkingen. Specialisaties zijn onder andere CVA, dementie, Parkinson, Korsakov, kanker en COPD.
Tijdens de eerste COVID-19golf is het bedrijf een COVID-19 Expert Locatie geweest. De COVID-19afdeling wordt nu intact gehouden voor een de tweede golf. Eventueel kan je ingezet worden binnen de COVID-19afdeling, om patiënten en collega's bij te staan en te begeleiden. Een revalidatie-afdeling voor COVID-19patiënten is nog in ontwikkeling.

Het bevlogen en multidisciplinaire team bestaat uit psychologen (al dan niet in opleiding voor de GZ), een orthopedagoog-generalist, een pmt'er, GZ-psychologen, een specialist ouderengeneeskunde en een psychiater. Het team heeft recentelijk een nieuwe samenstelling. Samenwerking, saamhorigheid en een fijne werksfeer is belangrijk in het team. Daarbij is er sprake van een professionele werkhouding en krijg je volop mogelijkheden tot verdere ontwikkeling. Er wordt eveneevs veel samengewerkt met de verpleging en verzorgenden.

  • Jij kan als GZ-psycholoog per direct beginnen;
  • Je kan je blijven ontwikkelen door relevante trainingen, cursussen en scholing te volgen op kosten van de organisatie;
  • Jouw salaris is conform CAO-VVT, FWG 65 (minimaal € 4242,- en maximaal € 5584,- bruto per maand bij een voltijd dienstverband, afhankelijk van jouw ervaring);
  • De duur van het contract is bespreekbaar, zo kan je eerst een contract voor bepaalde tijd of gelijk een vast contract krijgen;
  • Het aantal uren is in overleg, zowel parttime (minimaal 10 uur per week) als fulltime (36 uur per week) is mogelijk. De voorkeur gaat uit naar minimaal 24 uur per week;
  • Je krijgt vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%;
  • Er zijn goede secundaire arbeidsvoorwaarden, ook kan je korting krijgen op diverse collectiviteitsverzekeringen.

Wil je graag nog meer weten? Neem dan contact op met Veronique de Jong, Consultant Arts en Specialist voor regio Noord-Nederland. Zij is te bereiken op 06 832 50 941 of via e-mail: vdejong@startpeople.nl.

Is jouw interesse gewekt om in de ouderenzorg als GZ-psycholoog in Heerenveen aan de slag te gaan op de afdelingen psychogeriatrie en gerontopsychiatrie? Stuur dan snel je CV door via de sollicitatiebutton. Je kan regeren tot 27 oktober 2020.

Na jou solliciatie zal een kennismakingsgesprek met Veronique worden ingepland (digitaal of op één van onze vestigingen bij jou in de buurt, met inachtneming van de COIVID-19maatregelen). Tijdens dit gesprek worden jouw wensen, ambities, de functie en onrganisatie en jouw mogelijkheden besproken. Daarna kan je kennismaken met de betreffende organisatie. Een dag(deel) meelopen behoort ook tot de mogelijkheden. Zijn jij en de organisatie enthousiast? Dan is jouw dienstverband snel geregeld!