Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

GZ psycholoog ZZP parttime

Start People Arts en Specialist Amsterdam

Standplaats
'S-Gravenhage
Opleiding
WO
Vakgebied
Artsen en Specialisten
Vacaturenummer
1AV0022464

ZZP opdracht voor een ervaren GZ Psycholoog! Heb jij ervaring of sterke affiniteit met cliënten binnen het forensisch kader? In deze opdracht voor ZZP GZ psycholoog lever je een actieve bijdrage aan het verbeteren van de geestelijke gezondheid van gedetineerden en vergroot je zo de slagingskans bij terugkeer in de samenleving. Naast jouw bijdrage aan de behandeling en behandelplannen ondersteun en adviseer jij de behandelcoördinator en psychiater, maar ook de afdelingen en andere collega’s met je samenwerkt. Zo draagt jouw expertise bij aan het leefklimaat op de afdelingen.

Jij brengt mee:

  • Een BIG registratie als GZ psycholoog.
  • Ervaring en affiniteit met werken binnen forensische kaders.
  • Je kunt zelfstandig werken, bent analytisch sterk en kunt snel een goed oordeel vormen.
  • Een nuchtere, pragmatische, stabiele persoonlijkheid.
  • Een samenwerkingsgerichte instelling.
  • Je bent op korte termijn parttime beschikbaar voor minimaal 16 uur per week.

Binnen deze unieke locatie in de omgeving van Den Haag met zorgcentrum verblijven gedetineerden die 24 uur per dag zorg nodig hebben. Het penitentiaire psychiatrisch centrum is een diagnostiek- en behandelcentrum voor cliënten met een justitiële titel, die lijden aan een ernstige psychiatrische aandoening. Daarnaast verzorgt de locatie ook detentie-units van internationale organisaties.

Wij bieden je een inhoudelijk uitdagende parttime ZZP opdracht binnen een unieke locatie vlakbij Den Haag.

Hierbij verzorgen wij voor jou:

  • Na ons kennismakingsgesprek (digitaal óf persoonlijk uiteraard op gepaste afstand) maken wij een kennismakingsafspraak voor je met de opdrachtgever.
  • Een dag(deel) meelopen behoort ook tot de mogelijkheden.
  • Voor iedere ZZP opdracht stellen wij de overeenkomst op én nemen wij de administratie en facturatie uit handen. Zodat jij je kunt richten op jouw expertise en de inhoud.
  • Je bepaalt als ZZP GZ psycholoog uiteraard zelf je uurtarief en beschikbare uren en werkdagen.

Het is ook heel goed mogelijk om naast een vast dienstverband tijdelijke opdrachten op ZZP basis te vervullen. We helpen je graag op weg met de start van je eigen onderneming! Verschillende GZ psychologen gingen je samen met ons al voor in deze stap.

Benieuwd naar meer informatie? Neem gerust contact met mij op! Stephanie van Soelen, Senior Consultant Start People Arts en Specialist via 06-42263682 of svansoelen@startpeople.nl.