Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People – én de bedrijven die horen bij USG People Holdings BV. - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

HBO stagiair

Start People Groningen XL

Standplaats
Groningen
Opleiding
HBO
Vakgebied
HR
Vacaturenummer
1AV0047442

Ben jij een enthousiast student en opzoek naar een leerzame stageplek? Vind jij het leuk om nieuwe kansen en mogelijkheden met beide handen aan te grijpen en jezelf verder te ontwikkelen? Lees dan snel verder en solliciteer meteen, want Start People XL Groningen is per september 2021 op zoek naar een stagiair!
Als stagiair heb jij een afwisselende rol in het team waarbij jij je collega’s ondersteunt bij hun dagelijkse werkzaamheden. Zo bestaan jouw dagelijkse werkzaamheden uit:

  • Het beantwoorden van de telefoon;
  • Het schrijven van vacatures;
  • Administratieve taken;
  • Het inwinnen van referenties;
  • Contact onderhouden met klanten en kandidaten.

Als stagiair beschik jij over de volgende

  • Hbo werk- en denkniveau;
  • Een minimale stageperiode van 20 weken waarin jij minimaal 4 dagen in de week stageloopt;
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden;
  • Je bent gemotiveerd, proactief en enthousiast;
  • Je houdt van gezelligheid!

Start People is een van de grootste uitzendbureaus van Nederland. In dit team ga je aan de slag bij Start People XL. Dit houdt in dat wij grote contactklanten hebben welke zich voornamelijk bevinden in de productiesector.
Wij zijn een gezellig team waar iedereen elkaar wilt helpen wanneer dit nodig is. Zo kan je bij iedereen aankloppen wanneer je een vraag hebt of als je ergens niet uitkomt. Ook kan je altijd bij iedereen in de lucht komen om een gezellig praatje te maken en het te hebben over informele zaken. Verder heeft iedereen een nuchtere houding en houdt van directe communicatie, waardoor iedereen zegt waar het op staat. Tot slot wordt de week altijd afgesloten met een vrijdagmiddagborrel met het gehele team!

Wij bieden jou een uitdagende stageplek waar jij er echt achter kan komen wat je leuk vindt. Naast het feit dat je in een erg gezellig team terecht komt krijg jij ook een stagevergoeding. Ook krijg je genoeg tijd en ruimte om bezig te gaan met je schoolopdrachten. Er zijn binnen Start People XL Groningen volop ontwikkelingsmogelijkheden richting bijvoorbeeld recruitment en klantcontact, waardoor jij zelf kan vormgeven hoe jouw stage eruit komt te zien.