Kies je vacature
Vindt de baan die bij jou past.
Je solliciteert
Jij stuurt ons jouw gegevens en wij gaan deze met veel interesse bekijken.
Wij hebben contact
Match jij op de vacature? Dan nemen wij snel contact op om je beter te leren kennen.
Persoonlijke kennismaking
Wil jij ons ook beter leren kennen? Dan gaan we samen een kop koffie of thee drinken.
Jij gaat van start!
Wij regelen het papierwerk en jij zet de krabbel. Welkom bij de club!
jouw baan in 5 stappen

Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

HBO Verpleegkundige parttime

Start People Medi Interim Haarlem

Standplaats
Amsterdam
Opleiding
HBO
Vakgebied
Zorg
Vacaturenummer
7289000599

Ben je HBO-verpleegkundige en zie je zoveel vacatures dat je niet weet waar je moet beginnen? Wij helpen je graag om inzicht te krijgen in jouw mogelijkheden!

Je bent afgestudeerd HBO Verpleegkundige en weet nog niet precies welke richting je nu op wil. Tijdens een uitgebreid loopbaangesprek gaan we in op jouw wensen en eisen en kijken we samen met jou naar de best passende functies en naar de reële mogelijkheden in de huidige arbeidsmarkt.

Door middel van een loopbaangesprek kijken wij samen met jou naar zowel de best passende functies bij jou als persoon en daarnaast naar de reële mogelijkheden in de huidige arbeidsmarkt. Aan de hand van dit gesprek kunnen wij meteen een koppeling maken naar één of meerdere van onze opdrachtgevers en ervoor zorgen dat je zo snel mogelijk aan de slag kunt. We hebben een uitgebreid netwerk en kennen vrijwel alle zorg- en welzijnsorganisaties in Noord-Holland. Onze opdrachtgevers bevinden zich o.a. in Alkmaar, Haarlem, Amsterdam, Purmerend, Hoorn, Den Helder en omliggende plaatsen.

We hebben mogelijkheden voor zowel tijdelijk werk als vast werk in verschillende vakgebieden, zoals in een ziekenhuis, de ouderenzorg, thuiszorg, revalidatie, psychiatrie, justitie, jeugdgezondheidszorg en gehandicaptenzorg.

  • je bent HBO-verpleegkundige of studeert bijna af als HBO-verpleegkundige;
  • beschikbaar voor minimaal 24 uur per week;
  • óf je bent al jaren werkzaam als HBO verpleegkundige en wil graag een carrièreswitch maken.

Al meer dan veertig jaar is Start People Medi Interim specialist in bemiddeling van medewerkers in zorg en welzijn. Het merendeel van het eigen personeel van intercedenten komt uit de zorg of heeft een zorggerelateerde achtergrond of passie voor de zorg, waardoor we goed begrijpen wat er speelt op de werkvloer. Centraal in onze samenwerking staan de persoonlijke contacten met onze medewerkers en aanvragers.

Start People Medi Interim is een arbeidsmarktspecialist in de gezondheidszorg met een landelijk netwerk. Vanuit onze vestiging in Haarlem bedienen wij opdrachtgevers in o.a. omgeving Alkmaar, Amsterdam, Haarlem, Purmerend, Hoorn, Den Helder en omliggende plaatsen. We hebben een uitgebreid netwerk en kennen vrijwel alle zorg- en welzijnsorganisaties in Noord-Holland. Graag gaan we met je in gesprek over je loopbaanwensen en kijken we samen met jou naar zowel de best passende functies bij jou als persoon en daarnaast naar de reële mogelijkheden in de huidige arbeidsmarkt. Aan de hand van dit gesprek kunnen wij meteen een koppeling maken naar één of meerdere van onze opdrachtgevers en ervoor zorgen dat je zo snel mogelijk aan de slag kunt. Heb je of volg je een zorg gerelateerde opleiding? Ook dan nodigen we je uit om te reageren op onze vacatures of een open sollicitatie te sturen.

Vol energie, toewijding en enthousiasme zetten wij ons dagelijks in om zo goed mogelijk invulling te geven aan onze rol als bemiddelaar voor opdrachtgevers en professionals in de zorg- en welzijnssector. Of je nu student, starter, doorstromer of herintreder bent, neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken!

  • salariëring conform CAO van de opdrachtgever;
  • zowel fulltime als parttime mogelijkheden om aan de slag te gaan;
  • vakantiegeld, vakantiedagen (waarvan vijf bovenwettelijke vakantiedagen op fulltime basis) en onregelmatigheidstoeslagen;
  • pensioenregeling;
  • reiskostenvergoeding;
  • scholingsmogelijkheden om jouw deskundigheid op peil te houden (denk aan trainingen voor til- en transfertechnieken, dementie, voorbehouden handelingen)
  • toegang tot onze digitale leeromgeving om leuke trainingen en cursussen te volgen.

Ben je op zoek naar een uitdagende functie in een inspirerende organisatie? Grijp dan nu je kans en stuur je (open) sollicitatie.
Je kunt contact opnemen via 5730@startpeople.nl of 023-5125330.