4 stappen desktop
Sollicitatie flow 2

Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Heftruckchauffeur

Start People Inhouse Services - Zuivel Lochem

Standplaats
Lochem
Opleiding
MBO
Vakgebied
Logistiek
Vacaturenummer
2003000063

Heb jij jouw heftruckcertificaat en ervaring met het rijden van een heftruck en/of pallettruck? Heb jij een groot verantwoordelijkheidsgevoel en wil jij je ervaring graag inzetten op 1 van de grotere (boter)fabrieken van FrieslandCampina? Dan zoeken wij jou!

Voor FrieslandCampina Butter in Lochem zijn wij op zoek naar een heftruckchauffeur. FrieslandCampina in Lochem verwerkt 10% van alle melk en 55% van alle room van FrieslandCampina. In totaal werken er 190 medewerkers op deze productielocatie.

Als heftruckchauffeur hoogbouw ben jij verantwoordelijk voor het lossen van binnenkomende goederen zoals verpakkingsmaterialen, retourgoederen en grond- en hulpstoffen. Ook controleer jij de geleverde goederen op beschadigingen en aantallen en signaleer je onvolkomenheden. Jij zorgt ervoor dat de vrachtauto’s geladen zijn met producten op pallets aan de hand van laadlijsten en met behulp van heftruck- en RF-scanning. Daarnaast ben je onder andere verantwoordelijk voor het:

  • gereedzetten van verpakkingsmateriaal en halffabricaten voor productie;
  • invoeren van de ontvangsten in SAP en het uitprinten van de door SAP gegenereerde chargenummers van de chargeplichtige goederen;
  • zorgdragen voor een juiste codering van chargenummers op de verpakking;
  • controleren voor belading van gereed product op hoeveelheid, productiedatum en leveringsnummer;
  • transporteren van gereed product van de productielijnen naar het pakhuis, dit kan ook op zon- en feestdagen gebeuren. Werkzaamheden vinden in dagdienst plaats.

Jij omschrijft jezelf als ‘oplettend’, ‘nauwkeurig’, en ‘flexibel’. Je hebt een aantoonbaar mbo-werk- en -denkniveau op het gebied van logistiek en een geldig heftruckcertificaat. Daarnaast heb je ervaring met het rijden van een heftruck en pallettruck. Ook zoeken wij iemand met:

  • een goede beheersing van de Nederlandse taal en van MS office;
  • een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
  • ervaring met SAP, RF scanning en BSA stickerapplicatie is een pre.

Bij FrieslandCampina delen 21.000 medewerkers de passie om meer uit melk te halen en om mensen verder te helpen in het leven. Met hun merken bereiken zij miljoenen mensen in meer dan 100 landen. FrieslandCampina is gevestigd over de hele wereld. Op de locatie in Lochem wordt er boter en melkpoeder en gerelateerde producten geproduceerd.

Dit betreft een functie waarbij je direct in dienst komt bij FrieslandCampina.
Contract: Tijdelijk dienstverband, met uitzicht op verlenging.
Aantal uur: Fulltime, 36 uur per week, in dagdienst
Salaris: Tussen € 13,79 en € 17,19 per uur (tussen € 2158 en € 2690 per maand)
Reiskostenvergoeding: € 0,19 per kilometer. Wij kunnen een maximale vergoeding van €11,40 per dag bieden.

Klinkt dit als jouw droombaan? Solliciteer dan nu!

Deze vacature is vacant voor zowel mannen als vrouwen.