Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Heftruckchauffeur

Start People Arnhem

Standplaats
Duiven
Opleiding
MBO
Vakgebied
Industrie
Vacaturenummer
1AV0005141

Als heftruckchauffeur bij TNT Duiven (omgeving van Arnhem), ben jij onderdeel van één van de grootste internationale logistieke dienstverleners in de wereld. Jij bent verantwoordelijk voor het laden en lossen van de alle pakketten binnen TNT. Bij het lossen zorg jij ervoor dat de pakketten op de lopende band terecht komen zodat deze gescand en gesorteerd kunnen worden. Vervolgens zorg jij ervoor dat de gesorteerde pakketten weer geladen worden voor verzending naar de geadresseerden. Doordat jij je werkzaamheden goed uitvoert, blijft de doorstroom van pakketten altijd voorspoedig lopen. Niets is prettiger dan jouw werkzaamheden uitvoeren in een schone omgeving. Hier wordt door iedereen dan ook aandacht aan besteed. Natuurlijk is ook collegialiteit bij TNT belangrijk, daarom schiet jij collega’s te hulp wanneer je ziet dat ze dit kunnen gebruiken.

Beschik jij over een 'can do!' - mentaliteit? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als heftruckchauffeur bij TNT is het hebben van de juiste mentaliteit namelijk belangrijk. Daarnaast voldoe jij aan de volgende kenmerken:

  • Je bent fulltime beschikbaar en bereid om in 3 ploegen te werken;
  • Je bent woonachtig in de omgeving van Duiven en hebt eigen vervoer;
  • Je kunt een VOG afgeven;
  • Je bent de afgelopen vijf jaar in Nederland werkzaam geweest.

TNT is één van de grootste logistieke dienstverleners in de wereld. Wekelijks vervoert TNT zo'n 4,4 miljoen express pakketten, documenten en vrachten naar meer dan 200 landen. Op dit moment telt het bedrijf ongeveer 60.000 medewerkers en dit blijft de komende jaren allen nog maar groeien. Hierdoor maak jij nu kans om hier aan de slag te gaan!

Als heftruckchauffeur krijg jij een leuke baan, want geen dag is hetzelfde en je krijg ontzettend veel verantwoordelijkheid. Daarnaast krijg jij:

  • Per direct een fulltime baan voor de langere termijn;
  • Een salaris tussen de €10,56 en €13,50 bruto per uur;
  • Een toffe baan binnen een internationale omgeving;
  • Volop mogelijkheden om door te groeien;
  • Regelmatig leuke personeelsuitjes;

Kan jij niet wachten om bij TNT aan de slag te gaan? Solliciteer dan snel via de sollicitatie button en ga op rondleiding bij jouw nieuwe werkplek!