Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Heftruckchauffeur

Start People Arnhem

Standplaats
Duiven
Opleiding
MBO
Vakgebied
Industrie
Vacaturenummer
1AV0005141

Wil jij onderdeel worden van één van de grootste internationale logistieke dienstverleners ter wereld? Dit is jouw kans! Als heftruckchauffeur bij TNT Duiven (omgeving Arnhem) ben jij verantwoordelijk voor het laden en lossen van alle pakketten binnen het bedrijf. Tijdens het lossen ga jij ervoor zorgen dat de pakketten op de lopende band komen zodat deze vervolgens gescand en gesorteerd kunnen worden. Daarna zorg jij ervoor dat de gesorteerde pakketten weer geladen worden voor de verzending naar de adressen van de klanten. Het is belangrijk dat jij de werkzaamheden goed uitvoert om de doorstroom van pakketten altijd voorspoedig lopen. Niets is fijner dan de werkzaamheden uit te kunnen voeren in een schone, opgeruimde omgeving. Binnen TNT wordt hier door iedereen aandacht aan besteedt. Natuurlijk is collegialiteit bij TNT ook belangrijk, daarom schiet jij collega's te hulp wanneer je ziet dat zij extra hulp hard kunnen gebruiken.

Beschik jij over een no-nonsense mentaliteit? Dan zijn wij op zoek naar jou! Het is belangrijk als heftruckchauffeur voor TNT dat jij de juiste mentaliteit hebt. Daarnaast kun jij jezelf vinden in de volgende kenmerken:

  • Je woont in de omgeving van Duiven en jij hebt jouw eigen vervoer;
  • Je bent fulltime beschikbaar en bereid om in 3 ploegen te werken;
  • Je hebt een geldig heftruckcertificaat of je bent bereid om deze te behalen;
  • Je kunt een VOG afgeven van de laatste 5 jaren;
  • Je bent daarom de afgelopen vijf jaar in Nederland werkzaam geweest.

Het bedrijf waar jij voor komt te werken is TNT in Duiven. TNT is één van de grootste logistieke dienstverleners van de wereld. Zo vervoert TNT wekelijks zo'n 4,4 miljoen pakketten, documenten en vrachten naar meer dan 200 verschillende landen. Momenteel zijn er ongeveer 60.000 medewerkers werkzaam binnen het bedrijf en dit blijft de komende jaren alleen maar groeien. Dit maakt jouw kans om aan de slag te gaan alleen maar groter!

Als heftruckchauffeur krijg jij een leuke baan, want geen dag is hetzelfde en je krijg ontzettend veel verantwoordelijkheid. Daarnaast krijg jij:

  • Per direct een fulltime baan voor de langere termijn onbepaalde tijd;
  • Een marktconform salaris
  • Een toffe baan binnen een internationale omgeving;
  • Volop mogelijkheden om door te groeien;
  • Regelmatig leuke personeelsuitjes;

Kan jij niet wachten om bij TNT aan de slag te gaan? Solliciteer dan snel via de sollicitatie button en ga op rondleiding bij jouw nieuwe werkplek!