Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People - én de bedrijven die horen bij RGF Staffing the Netherlands - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Heftruckchauffeur

Start People Sneek

Standplaats
Sneek
Opleiding
MBO
Vakgebied
Industrie
Vacaturenummer
1AV0049286

Voor onze opdrachtgever in Sneek zoeken wij een heftruckchauffeur die alle voorkomende logistieke werkzaamheden aanvliegt in het magazijn en over de nodige ervaring op de heftruck beschikt. Is dit een perfecte beschrijving van jou? Men zegt wel eens: ’op elk potje past een deksel’. Wie weet ben jij de kandidaat die wij zoeken!

Als heftruckchauffeur zullen de werkzaamheden bestaan uit:

 • Het continu recht zetten van stellingen, hierbij is veiligheid en netheid van groot belang;
 • Orders picken middels een handscanner;
 • Pallets klaarzetten in het magazijn;
 • Vrachtwagens laden en lossen.

Om het orderpicken gemakkelijker te maken, voer jij de werkzaamheden uit door middel van een heftruck. Het is dus belangrijk dat je als heftruckchauffeur hiervoor een certificaat hebt! Verder ben jij altijd aan het passen en meten hoe je de order zelfstandig het beste op de pallet neer kan zetten. Om de snelheid goed bij te kunnen benen, probeer jij snel het magazijn uit je hoofd te leren. Op een gegeven moment hoef je er dus niet meer over na te denken waar een bepaald product staat, dan kun je er gelijk naar toe rijden!

Bij onze opdrachtgever staat nauwkeurigheid vooraan, het is daarom zeer van belang dat je secuur te werk gaat. Deze functie bestaat uit twee ploegendiensten waardoor je de ene week werkt van 07.00 uur - 15.30 uur, de andere week zal je van 9.30 uur - 18.00 uur werken. Flexibiliteit is zeer op prijs gesteld.

Tevens beschik je over de volgende kenmerken:

 • Je beschikt over kennis en inzicht van logistieke processen binnen een magazijn;
 • Je bent fysiek sterk i.v.m. zware werkzaamheden;
 • Je beschikt over een geldig heftruck certificaat;
 • Enige ervaring met handscanners is een pré;
 • Je hebt een afgeronde MBO opleiding.

Je komt te werken in een heel gezellig en hecht team. Naast het harde werken is er altijd ruimte voor een grapje.

Ben jij de heftruckchauffeur die wij zoeken?

De opdrachtgever specialiseert zichzelf in keramische tegels, deze tegels levert hij aan tegelzetters, retailers en voor projecten. Het is van oorsprong een familiebedrijf die zich heeft ontwikkelt met een modern distributiecentrum, dit komt doordat ze de nieuwste innovaties blijven volgen. Onze opdrachtgever is gevestigd in Sneek en is goed bereikbaar vanuit Leeuwarden, Drachten en Heerenveen.

 • Een bruto maandsalaris tussen de €2000 en €2500 (afhankelijk van leeftijd en ervaring);
 • Toegang tot GoodHabitz om jezelf verder te ontwikkelen op diverse vlakken;
 • Een tijdelijk dienstverband met mogelijkheid tot een vast dienstverband;
 • Een fulltime dienstverband van 40 uur per week;
 • 25 vakantiedagen en 12 atv-dagen per jaar;
 • Werkschoenen.

Interesse? Solliciteer via de onderstaande button. Mochten wij je geschikt vinden dan zullen wij je uitnodigen voor een intakegesprek. Is dit positief? Dan zullen wij je voorstellen aan de opdrachtgever. Uiteindelijk volgt een officieel sollicitatiegesprek bij onze opdrachtgever.