Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Heftruckchauffeur

Start People Heerlen XL

Standplaats
Landgraaf
Opleiding
MBO
Vakgebied
Industrie
Vacaturenummer
1AV0049386

Heb jij heftruckervaring? Ben jij fulltime beschikbaar? Werk jij het liefst in ploegen? Dan zoeken wij jou!

Voor Xella cellonbeton in Landgraaf zijn we op zoek naar een heftruckchauffeur in combinatie met productiewerkzaamheden. Als heftruckchauffeur zorg jij ervoor dat de producten vanuit de productiehal verplaats worden op het opslagterrein en van opslag klaar transport.

Op het terrein bij Xella rijden meerdere heftrucks en vrachtwagens rond. Het is daarom belangrijk dat jij al ervaring hebt als heftruckchauffeur aangezien het vaak voorkomt dat het om zware ladingen gaat.

Als productiemedewerker ben jij verantwoordelijk voor een bepaald onderdeel van het productieproces. Jij reageert tijdig op storingen en zorgt ervoor dat het proces onverstoord kan blijven doorlopen. Jij werkt dan aan de hand van vooraf doorgegeven instructies.

In deze functie werk jij in een 3 ploegensysteem.

Om in aanmerking te komen voor deze functie moet je voldoen aan een aantal voorwaarden.

  • Je hebt kennis de Nederlandse taal in woord en geschrift
  • Je beschikt over een geldig heftruckcertificaat
  • Je hebt ervaring op de heftruck
  • Je hebt ervaring met zware ladingen
  • Je bent fulltime beschikbaar in een 3 ploegensysteem
  • Je beschikt over een VCA certificaat of bent bereid deze te behalen

Xella Nederland BV is een moderne, ambitieuze onderneming die haar opdrachtgevers altijd iets eXtra’s wil bieden. Namelijk: concrete, efficiënte en energiezuinige bouwoplossingen, die aansluiten bij de actuele wensen en eisen in de bouwwereld. Onze producten Silka kalk-zandsteen, Ytong en Hebel cellenbeton alsmede Multipor isolatieplaten, maken die oplossingen daadwerkelijk mogelijk. De Xella medewerkers staan hiertoe iedere werkdag voor onze relaties beschikbaar.

Naast het produceren en verkopen van onze producten beschikken wij ook over een eigen bouwafdeling die de verschillende producten monteert. Wij bieden hiermee voor onze klanten een unieke totaaloplossing en zijn voor hen een zelfstandig en professioneel ondernemende partner.

Wij bieden jouw een salaris van € 13,60. Dit is exclusief de ploegentoeslag van 22%. Daarbij krijg jij van Start People 25 vakantiedagen per jaar en 8,33% vakantiegeld. Jaarlijks krijg jij bij goed functioneren een periodieke salarisverhoging.

  • Je start op basis van een uitzendovereenkomst, bij goed functioneren kan dit omgezet worden naar een contract voor onbepaalde tijd
  • Diverse doorgroeimogelijkheden
  • Xella biedt jou ruimte om jezelf te ontwikkelen door middel van opleidingen en cursussen
  • Een prettige werksfeer met voldoende aandacht voor eigen initiatief

Spreekt dit jou aan? Solliciteer dan snel!