Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People - én de bedrijven die horen bij RGF Staffing the Netherlands - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Heftruckchauffeur

Start People Leeuwarden XL

Standplaats
Bolsward
Opleiding
MBO
Vakgebied
Logistiek
Vacaturenummer
1AV0058284

Wist jij dat de lekkerste koffie van de wereld in Bolsward wordt gemaakt? Daar zorgt UCC Coffee voor. Wil jij er voor zorgen dat wij genoeg lekkere koffie kunnen blijven drinken? En ben jij op zoek naar een baan voor langere tijd? Wordt dan heftruckchauffeur bij UCC Coffee in Bolsward!

Als heftruckchauffeur ondersteun jij het productieproces. Jij zorgt ervoor dat de koffie, thee en grondstoffen op een juiste manier worden geladen en gelost. Ook ben jij verantwoordelijk voor de aanvoer van grondstoffen naar de productie. Hierbij rijd je door nauwe paden tussen de verschillende stellingen.

Kortom als heftruckchauffeur houd jij je bezig met:

 • Het lossen van grondstoffen en materialen vanuit de vrachtwagen naar het magazijn;
 • Het vervoeren van grondstoffen en materialen van het magazijn naar de productie;
 • Het vervoeren van geproduceerde producten naar het magazijn.

Onze kandidaat is flexibel ingesteld en houdt van aanpakken. Jij bent een ervaren heftruckchauffeur die zeer secuur te werk gaat.

Daarnaast beschik jij over:

 • Een geldig heftruckcertificaat;
 • Recente werkervaring als heftruckchauffeur;
 • Een goede beheersing van de Nederlandse taal.

Binnen UCC Coffee wordt er in zowel 3- als 5-ploegen gewerkt. De werktijden zijn van 6:00-14:00, 14:00-22:00 en 22:00-6:00. Jij wordt ingepland op basis van je beschikbaarheid en het aantal diensten die Start People aangevraagd krijgt door UCC Coffee. Wil jij meer uren maken en lijkt het je leuk om naast het rijden op de heftruck ook ervaring op te doen in de productie? Wij kijken graag met jou naar de mogelijkheden!

UCC is een Japans familiebedrijf en staat voor Ueshima Coffee Company, welke één van de grootste koffiebedrijven van het continent is. UCC levert huismerkkoffie aan succesvolle bedrijven in heel Europa en bieden een reeks populaire merkproducten aan. UCC is een onafhankelijk koffiebedrijf met eigen koffieplantages en koffiebars. De koffiebonen en theebladeren worden zorgvuldig geselecteerd bij de beste en meest ethische plantages overal op aarde. Wereldwijd zijn er verschillende vestigingen, waarvan één in Nederland, en dat in Bolsward!

Werken bij UCC Coffee is werken in een informele organisatie, elk individu telt mee. Daarom investeert UCC Coffee in langdurige werkrelaties met verschillende opleidingsmogelijkheden.

UCC Coffee in Bolsward is goed bereikbaar vanaf Leeuwarden, Drachten, Heerenveen, Sneek en omstreken.

 • Een salaris van €14,14 bruto per uur exclusief ploegentoeslag;
 • Een contract voor bepaalde tijd (parttime) waarbij je gemiddeld 16-24 uur per week werkt;
 • Ploegentoeslag van 15 tot 30% bij 3-ploegen en 28,5% bij 5-ploegendienst;
 • Reiskostenvergoeding van max €6,40 per dag;
 • Doorgroei- en interne opleidingsmogelijkheden.

Geïnteresseerd? Solliciteer dan snel of neem contact op met ons op 058 298 3400 of 0922@startpeople.nl.