Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People - én de bedrijven die horen bij RGF Staffing the Netherlands - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Heftruckchauffeur

Start People Inhouse Services - Xella Meppel

Standplaats
Meppel
Opleiding
MBO
Vakgebied
Industrie
Vacaturenummer
1AV0061295

Ben jij op zoek naar een baan als heftruckchauffeur in de 5 ploegendienst? En wil jij in aan de slag bij dé specialist in cellenbetonblokken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Xella in Meppel is op zoek naar een heftruckchauffeur voor de productie uitrijden. Je zorgt er samen met je collega's voor dat de cellenbetonblokken vanuit de fabriek uitgereden worden naar het buitenterrein.
In de fabriek komen twee lijnen samen waardoor er veel producten tegelijkertijd weggereden moeten worden. In het overzicht weet jij precies waar je de producten op het buitenterrein moet neer zetten.
Als heftruckchauffeur op de afdeling uitrijden ben je bereid om alle voorkomende werkzaamheden uit te voeren. Zoals:

 • het wegzetten en opslaan van producten;
 • bevoorraden van de productielijnen;
 • laden en lossen van vrachtwagens;
 • rapporteren aan de teamleider productie;
 • terrein schoonmaken.

Als heftruckchauffeur op de afdeling uitrijden heb je ervaring met het veilig rijden van grote producten. Je hebt gevoel voor kwaliteit en je bent secuur in het plaatsen van de producten..
Naast het samenwerken met collega's in de ploegendienst, kan jij ook zelfstandig te werk gaan en neem jij je verantwoordelijkheid.
Daarnaast:

 • ben je per direct fulltime beschikbaar voor in de 5 ploegendienst;
 • ben je in het bezit van een geldig heftruckcertificaat;
 • ben je in het bezit van een geldig VCA of bereid deze te halen;
 • vind je zowel binnen als buiten werkzaamheden uitvoeren geen probleem.

Xella Nederland BV is gevestigd op meerdere locaties. Jij komt te werken bij Xella in Meppel, dit is goed te bereiken vanuit Zwolle, Hoogeveen, Emmen en Assen.

Het is een bedrijf die zich onderscheidt in de bouwwereld en zijn dé specialist in het bouwen met Silka kalkzandsteen, Ytong en Hebel cellenbeton en het isoleren met Multipor minerale isolatieplaten. Zowel in de woning- als in de utiliteitsbouw is het belangrijk dat er veilige, comfortabele en duurzame gebouwen worden gerenoveerd of gebouwd.

Bij Xella zijn er veel mogelijkheden om door te groeien en te bouwen aan je eigen toekomst, omdat het een wereldwijde opererend organisatie is.

Tijdens je werkdag kom je regelmatig in aanmerking met collega's in een andere functie en andere werkzaamheden. Hierdoor is je werk erg afwisselend en uitdagend.

Je gaat fulltime aan de slag in de 5 ploegen met een tijdelijk contract met kans op verlenging is.
In de functie heftruckchauffeur bieden wij het volgende:

 • een salaris €16.90 bruto per uur (inclusief toeslagen);
 • reiskostenvergoeding conform CAO;
 • je bouwt vakantiedagen op;
 • 8,33% vakantiegeld.