Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People - én de bedrijven die horen bij RGF Staffing the Netherlands - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Heftruckchauffeur

SP Meppel XL

Standplaats
Hasselt
Opleiding
MBO
Vakgebied
Industrie
Vacaturenummer
1AV0064140

Ben jij de beste heftruckchauffeur in Genemuiden/Hasselt? Wil je fulltime werken, jezelf ontwikkelen in jouw heftruckskills en een bruto uurloon van € 12,30 (excl. ploegentoeslag) ontvangen? Lees dan snel deze vacature!

In de functie van magazijnmedewerker ben jij, samen met je team, verantwoordelijk voor het volledige logistieke proces binnen Condor Carpets. Als magazijnmedewerker houd jij je bezig met:

 • Het lossen en lossen van vrachtwagens;
 • Het in- en uitboeken van binnenkomende en uitgaande goederen;
 • Het verzamelen en verzend klaarmaken van orders;
 • Het intern transporteren van goederen d.m.v. hef- en reachtruck;
 • Het controleren van inkooporders met pakbonnen en goederen.

Als magazijnmedewerker heb jij een afwisselende baan die je samen met je vaste groep collega's uitvoert. Daarbij zorgen jullie er samen voor dat de warehouse een schone en veilige plek blijft om te werken. Daarom ga jij nauwkeurig te werk en neem jij alle richtlijnen hierbij in acht. Tenslotte beschikt onze ideale kandidaat over:

 • Ervaring heeft in een soortgelijke functie;
 • Een geldige heftruckcertificaat en ervaring met de heftruck;
 • Een goede beheersing heeft van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

De werkzaamheden als magazijnmedewerker vragen lichamelijke inspanning, waardoor een goede gezondheid en een goede lichamelijke conditie noodzakelijk zijn. Binnen Condor Carpets wordt er in zowel 3- als 4-ploegen gewerkt. Dat je voor beide ploegen openstaat is daarom een vereiste.

Jouw toekomstige werkgever is sinds 1992 één van de grootste tapijtproducenten van Europa. Op jaarbasis produceert Condor Group meer dan 130 miljoen m² textiele vloerbedekking. Deze worden onder andere gebruikt voor kantoren, woningen, sportvelden of auto’s. In totaal zijn er zo’n 100 medewerkers werkzaam op de locaties Genemuiden en Hasselt.

Voor beide productielocaties zijn wij op zoek naar enthousiaste magazijnmedewerkers!

De functie van magazijnmedewerker betreft een fulltime functie (36-38 uur per week), waarbij je een contract voor bepaalde tijd ontvangt bij Start People. Laat jij zien wat je waard bent? Dan liggen er voor jou kansen en mogelijkheden (voor de toekomst), waaronder een vast contract bij Condor Carpet! Verder kun jij rekenen op:

 • Een bruto uurloon van € 12,30 per uur met daarbovenop ploegentoeslag;
 • Opleidings- en doorgroeimogelijkheden;
 • Reiskostenvergoeding.

Ben jij enthousiast geworden? Solliciteer dan door je cv en motivatie bij ons achter te laten. Voor eventuele vragen kun je contact opnemen met Start People Meppel XL via 0522 750 580

 • De hoogte van je salaris is afhankelijk van je leeftijd en ervaring.