Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Heftruckchauffeur FrieslandCampina

Start People Inhouse Services - Zuivel Meppel

Standplaats
Meppel
Opleiding
MBO
Vakgebied
Overig
Vacaturenummer
1AV0056052

Voor FrieslandCampina in Meppel zijn wij opzoek naar en ervaren heftruckchauffeur. Voor FrieslandCampina in Meppel zijn wij op zoek naar een ervaren heftruckchauffeur in de directe omgeving van Assen, Zwolle, Heerenveen of Hoogeveen. Als heftruckchauffeur bij FrieslandCampina heb jij een belangrijke rol in het logistieke proces en ben jij de basis van een veilig magazijn.

Als heftruckchauffeur ben je o.a. bezig met het vervoeren en opslaan van paallets met grond- en hulpstoffen. Deze grond- en hulpstoffen worden gebruikt om poeder te maken in het productieproces. Het is van groot belang dat de juiste grond- en hulpstoffen op de juiste tijd en plaats worden aangeleverd.

Je hebt een proactieve werkhouding en bent iemand met passie voor de heftruck. Daarnaast ben je flexibel, pro-actief, heb je werkervaring als heftruckchauffeur en ben je op de korte termijn beschikbaar. Ten slotte vind je het geen probleem om in wisselende diensten te werken volgens het 5-ploegenrooster.

In aanvulling op bovengenoemde kenmerken heb/ben je:

 • MBO werk- en denkniveau
 • Flexibel inzetbaar en bereid om in 5-ploegen te werken
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal
 • In het bezit van een geldig heftruckcertificaat

Of het nu gaat om een pakje boter, voorverpakte kaas, (bilogische) melk, babyvoeding of de gele room tussen tompouces, in de supermarkten kun je niet om FrieslandCampina heen. Op iedere afdeling kom je wel een product tegen wat (indirect) herleidbaar is naar één van de FrieslandCampina fabrieken.

Iedere medewerker bij FrieslandCampina wil dagelijks ‘meer uit melk’ halen. Op de productielocatie van FrieslandCampina Kievit in Meppel worden poedervormige ingrediënten voor de voedingsmiddelen- en kindervoedingsindustrie gemaakt.

FrieslandCampina Meppel levert geëncapsuleerde ingrediënten voor wereldwijde klanten in diverse marktsegmenten, in het bijzonder in dranken (instant dranken, creamers, foamers), bakkerij producten (bijv. taart toppings) en nutrition (speciaalvoeding en functional foods voor baby’s). Voedselveiligheid en kwaliteit staan hoog in het vaandel.

Je komt in dienst bij Start People Zuivel (onderdeel van Start People B.V.) en gaat werken voor onze opdrachtgever FrieslandCampina in Meppel.

 • Een contract voor bepaalde duur
 • Bij goed functioneren kans op verlenging
 • Aantal uren zijn flexibel in de flexpool
 • De werktijden zijn zowel in de 5-ploegendienst als in dagdienst
 • Het salaris is €13,94 bruto per uur, exclusief ploegentoeslag.
 • De ploegentoeslag is gemiddeld 28,7%. Dit kan oplopen tot €13,79 bruto per uur (extra).
 • De reiskostenvergoeding is €0,19 per kilometer. Dit geldt ook wanneer je met het OV reist. De maximale vergoeding per dag is €11,40.

Maar FrieslandCampina en Start People beloont niet alleen in geld. We vinden het belangrijk dat je blijft groeien. Daarom investeren we in relevante opleidingen en trainingen binnen jouw vakgebied, met behulp online trainingen (Goodhabitz).

Klinkt dit als jouw droombaan? Solliciteer dan nu!

Deze vacature is vacant voor zowel mannen als vrouwen.