Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Heftruckchauffeur Koelruimten

Start People Ulft

Standplaats
Doetinchem
Opleiding
VMBO
Vakgebied
Logistiek
Vacaturenummer
1AV0054870

Je hoeft geen koele kikker te zijn om dit werk te kunnen doen! Wel ben je hartstikke "COOL" als jij deze baan ziet zitten! En dat is niet zo gek want wij zijn voor een druk bedrijf in diepvriesproducten op zoek naar een logistiek medewerker/heftruckchauffeur in dagdienst!

Wat ga je doen?
Jij zorgt voor het soepele verloop van het logistieke proces bij de in- en uitslag van diepgevroren levensmiddelen. Je werkt bij de laad-los-perrons die aan weerszijden van de koel-vriesruimten/magazijnen liggen. Soms los je de producten uit de vrachtwagen en vervoert ze rechtstreeks 'binnendoor' naar de laadperrons aan de andere zijde zodat ze direct kunnen worden vervoerd naar de afnemers. Veelal plaats je de goederen eerst op de juiste plek in het magazijn en aan de hand van orderopgave plaats je dan de goederen in de vrachtwagens voor uitvoer naar de klant.
Als het nodig is, help je bij het orderpicken of ompakken. maar veelal zit je op de heftruck. De diepvriesgoederen (veelal friet en kip) worden gedistribueerd naar o.a. een aantal supermarktketens.

Werken als heftruckchauffeur in een koude omgeving (van enkele graden tot soms ver onder nul) is voor jou geen probleem want je kleedt je er goed op. Dikke truien, mutsen; jij vindt het geen bezwaar om je lekker dik aan te kleden om dit werk te doen. Je ontvangt bovenop je salaris een koude-toeslag!

Door jouw actieve houding en motivatie ligt jouw werktempo hoog en klaar je samen met jouw collega’s de klus elke keer weer. Je bent collegiaal en je spreekt goed Nederlands. Deze fulltime baan is bedoeld voor een vast dienstverband. Het bedrijf is gevestigd in 's Heerenberg, bij Doetinchem, en is goed te bereizen vanuit de Achterhoek en ook vanaf de kant Duiven/Zevenaar/Didam.

Je beschikt over:

  • Een geldig heftruck certificaat (als deze verlopen is, dan helpen we je ermee!);
  • Werkervaring in een magazijn of logistiek bedrijf;
  • Goede motivatie en je bent bereid om in een koude omgeving te werken.

Dit bedrijf maakt deel uit van het grootste bedrijf ter wereld op het gebied van koel- en vriesopslag in gekoelde en diepgevroren levensmiddelen. Patat frites, vis, vlees, groenten, fruit, ijs en brood zijn de meest voorkomende producten.
Bij de inslag, opslag en uitslag van partijen diepgevroren levensmiddelen maken zij gebruik van een geautomatiseerd Warehouse Management Systeem (WMS). Dit stroomlijnt de goederenstromen binnen de diepvries opslagruimte, als ook het interne voorraadbeheer. Het bedrijf kan omschreven worden als vlot, klantvriendelijk, duurzaam, efficiënt, veilig, gecertificeerd, no-nonsense. Het personeel dat er werkt kan zich hier helemaal in vinden.
Bij het bedrijf in 's Heerenberg werkt een team medewerkers dat op hele goede voet met elkaar staat. De werksfeer is prettig en persoonlijk.

Een mooie fulltime baan in dagdienst bij het grootste vrieshuis in de Achterhoek met een capaciteit van 34.000 pallets!
Een vast contract bij gebleken geschiktheid.
Een passend salaris mét koude-toeslag!
Werk in een fijn team!

Solliciteren
Ben jij de heftruckchauffeur die wij zoeken? Solliciteer direct! Klik op de button Solliciteer direct of stuur je motivatie en CV naar ulft@startpeople.nl.
Heb je vragen over deze vacature of wil je meer informatie? Neem dan contact met Start People in Ulft, met onze consultant Michel Sessink. Hij is telefonisch bereikbaar op 0315-631500