Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Heftruckchauffeur omgeving Drachten

Start People Drachten

Standplaats
Drachten
Opleiding
MBO 1/2
Vakgebied
Industrie
Vacaturenummer
1AV0005260

Voor de functie heftruckchauffeur zijn wij op zoek naar kandidaten die de handen uit de mouwen willen steken. Als heftruckchauffeur is het erg belangrijk dat de werkzaamheden correct en nauwkeurig uitgevoerd worden, zodat het proces optimaal verloopt. De werkzaamheden bestaan uit het laden en lossen van vrachtwagens, de bonnen op de juiste manier verwerken in het systeem en er voor zorgen dat het magazijn op orde is. Daarnaast zorg je ervoor dat alle producten op de juiste afdelingen terecht komen binnen de organsatie. Dit is een natuurlijk een hele verantwoordelijk! Je komt te werken bij één van onze opdrachtgevers in de omgeving Drachten.

  • Je beschikt over een geldig heftruckcertificaat
  • Je hebt soortgelijke ervaring in een logistieke omgeving
  • Je bent bereid om in ploegen en/of dagdiensten te werken
  • Je bent collegiaal en werkt graag samen met anderen

Diverse opdrachtgevers van Start People Drachten zoeken heftruckchauffeurs. De bedrijven liggen in de omgeving van Drachten (tussen Groningen en Leeuwarden). Ze kenmerken zichzelf met een hard werken mentaliteit en dit allemaal in een gezellige werksfeer. Het betreffen daarnaast organisaties die stabiel van aard zijn en waar jij aan een toekomst kunt bouwen. Kortom zeker de moeite waard om eens kennis te maken! Ben jij nieuwsgierig geworden? Neem gerust contact met ons op.

  • Fulltime werk (40 uur)
  • Salaris tussen de €11 en €13 per uur
  • Kans op overname door de organisatie
  • Werken in ploegen of dagdiensten
  • Interessante logistieke werkomgeving