Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Heftruckchauffeur - Operator

Start People Ulft

Standplaats
Doetinchem
Opleiding
VMBO
Vakgebied
Industrie
Vacaturenummer
1AV0027637

Ben jij als heftruckchauffeur geïnteresseerd in een afwisselende functie waarbij je tevens als operator wordt opgeleid? Wij hebben een fulltime baan in dagdienst met uitzicht op een vaste baan bij een houtverwerkend bedrijf in de omgeving van Doetinchem/Ulft.
Dit ga je doen:
Dagelijks komen er vrachtwagens binnen met hout vanuit de hele wereld. Voordat dit hout verwerkt kan worden moet het eerst gedroogd worden in speciale droog-ruimten. Als heftruckchauffeur zorg je ervoor dat de locaties in de werkplaats (de productielijnen) bevoorraad worden zodat er aan de orders gewerkt kan worden en het proces niet stil komt te liggen. Te zijner tijd komen ook het laden en lossen van de aanvoer van hout van over de hele wereld en het afhandelen van bestellingen mogelijk nog bij je taken.
Het is daarnaast de bedoeling dat je, in samenspraak met de voorman en in overleg met collega's ook meedraait in de productie. Je zult worden opgeleid om als operator aan een bedrijfsspecifieke machine te kunnen werken (instellingen, storingen oplossen, productie draaien).
Kortom; een veelzijdige, afwisselende baan voor langere tijd.

  • Je hebt een heftruckcertificaat en enige werkervaring als heftruckchauffeur;
  • Je weet van aanpakken en je bent bereid wat extra's te doen als het nodig is;
  • Je bent collegiaal en kunt goed samenwerken;
  • Je hebt er geen bezwaar tegen ook regelmatig in de buitenlucht te werken;
  • Je hebt een Lbo+/Mbo niveau en interesse in techniek/houtbewerking.

Het bedrijf dat voor deze vacature een gemotiveerde nieuwe medewerker zoekt is specialist op het gebied van houtdrogen, conventioneel - en stoomdrogen. Het is de grootste houtdrogerij in Europa..

Een zelfstandige functie voor 40 uur in de week waarbij je in de bedrijfshal, maar ook veel in de buitenlucht kunt werken. Het vaste team houdt van hard werken maar ook van gezelligheid en een grapje kan er worden gemaakt. Men houdt samen pauzes en ieder kent elkaar goed.
Ga je aan de slag bij dit bedrijf dan val je onder de Houthandel CAO en zul je worden ingeschaald naar jouw opleiding, werkervaring en competenties. (de genoemde salarissen zijn dus indicaties). Na de inleenperiode via het uitzendbureau (als een proeftijd) zul je, bij goed functioneren, in aanmerking komen voor een vast contract bij de opdrachtgever.