Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People - én de bedrijven die horen bij RGF Staffing the Netherlands - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Heftruckchauffeur FrieslandCampina

Start People Inhouse Services - Zuivel Workum

Standplaats
Workum
Opleiding
MBO
Vakgebied
Overig
Vacaturenummer
1AV0060372

Voor het kaaspakhuis van FrieslandCampina Workum zijn wij op zoek naar een heftruckchauffeur. Wij zijn op zoek naar mensen die woonachtig zijn in de omgeving van Sneek, Drachten, Bolsward, Heerenveen of Leeuwarden.

Als heftruckchauffeur in het kaaspakhuis heb jij een belangrijke rol in het logistieke proces en ben jij de basis van een veilig magazijn.
Om je een beetje een beeld te geven, hebben we globaal je taken en verantwoordelijkheden onder elkaar weergegeven:

 • Het bevoorraden van behandellijnen en het bedienen van kaas behandellijnen
 • Het uitvoeren van controles en het registreren van controles
 • Het onderhouden van administratieve goederenbeweging
 • Het verhelpen van diverse storingen in de behandellijn
 • Het reinigen van diverse afdelingen

Jij bent een positief ingestelde medewerker die veiligheid en kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Werkinstructies en procedures volg je snel en stipt op. Jij werkt graag samen met een team om gezamenlijke doelstellingen te bereiken, maar vindt het ook prettig om zelfstandig te werken. Hierin ben je ervan bewust dat jouw aanwezigheid en inzet een belangrijke bijdrage leveren.

Daarnaast beschik je over:

 • MBO werk- en denkniveau
 • Ben je in bezit van een geldig heftruckcertificaat

In de supermarkten kun je niet om FrieslandCampina heen. Of het nu gaat om een pakje boter, voorverpakte kaas, (biologische) melk, babyvoeding of de gele room tussen tompouces. Op iedere afdeling kom je wel een product tegen wat (indirect) herleidbaar is naar één van de FrieslandCampina fabrieken. Iedere medewerker bij FrieslandCampina wil dagelijks ‘meer uit melk’ halen.
Op de productielocatie van FrieslandCampina in Workum wordt kaas gemaakt. Heb jij gedurende jouw vakantie een keer een Goudse Kaas, Edammer of Maasdammer gekocht? Dan bestaat er een grote kans dat deze producten uit één van de kaasfabrieken van FrieslandCampina komt. De productielocatie van FrieslandCampina in Workum is de grootste kaasproductielocatie van Noordwest-Europa. Na een kort verblijf en behandeling in het geautomatiseerde kaaspakhuis wordt de kaas afgeleverd aan zowel in- als externe klanten.

Werken bij FrieslandCampina is werken bij een inspirerende en betrouwbare organisatie die zorgt voor een goede en veilige werk omgeving. Je komt in dienst bij Start People Zuivel (onderdeel van Start People B.V.) en gaat werken voor onze opdrachtgever FrieslandCampina in Workum.

 • Contract: Tijdelijk dienstverband met kans op verlenging bij goed functioneren
 • Aantal uur: Fulltime, 33,6 uur per week op basis van 5-ploegendiensten
 • Werktijden: 24/7 5-ploegendienst / 2-ploegendienst
 • Flexibele werktijden: Ja. Diensttijden: 06:00-14:00, 14:00-22:00 en 22:00-06:00
 • Salaris: Tussen €13,46 en €14,13 bruto per uur, exclusief ploegentoeslag. Je salaris wordt gebaseerd op je ervaring en opleiding.
 • Ploegentoeslag: Gemiddeld 28,7%. Dit kan oplopen tot €13,46 bruto per uur (extra)
 • Reiskostenvergoeding: €0,19 per kilometer. Dit geldt ook wanneer je met het OV reist. Wij kunnen een maximale vergoeding van €11,40 per dag bieden.

Opleiding: intern via Goodhabitz
Voldoe jij aan de criteria en help jij mee om de ambities van FrieslandCampina waar te maken? Klik dan snel op solliciteren! Deze vacature staat open voor zowel mannen als vrouwen.