Kies je vacature
Vindt de baan die bij jou past.
Je solliciteert
Jij stuurt ons jouw gegevens en wij gaan deze met veel interesse bekijken.
Wij hebben contact
Match jij op de vacature? Dan nemen wij snel contact op om je beter te leren kennen.
Persoonlijke kennismaking
Wil jij ons ook beter leren kennen? Dan gaan we samen een kop koffie of thee drinken.
Jij gaat van start!
Wij regelen het papierwerk en jij zet de krabbel. Welkom bij de club!
jouw baan in 5 stappen

Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Heftruck/reachtruck/Abbott

Start People Heerlen XL

Standplaats
Heerlen
Opleiding
MBO
Vakgebied
Logistiek
Vacaturenummer
1AV0013577

Bij Abbott Heerlen komen medische stents binnen en ook weer verzonden. De medische stents worden vanuit Heerlen over heel de wereld verzonden.

Een stent is een metalen of kunststof buisje dat in medische toepassingen in een vat of kanaal in het lichaam van een patiënt wordt geplaatst, bijvoorbeeld in een bloedvat, met het doel om dit kanaal open te houden. Wekelijks gaan er duizenden stents het magazijn uit bij Abbott, die allemaal verstuurd worden naar ziekenhuizen over de wereld. Jij draagt dan dagelijks bij aan de gezondheid van duizenden mensen wereldwijd.

Als heftruck/reachtruck chauffeur ben jij verantwoordelijk om grote ladingen op te halen en op de juiste plek te zetten in het magazijn. Het is daarom belangrijk dat jij al enige tijd beschikt over een certificaat.

Om aan de slag te kunnen als heftruck/reachtruck chauffeur moet jij voldoen en beschikken over de onderstaande functie eisen en capaciteiten:

  • Je bent fulltime beschikbaar
  • Je beschikt over een heftruck en/of reachtruck certificaat
  • Je hebt een goede kennis van de Engelse taal
  • Je beschikt over je eigen vervoer
  • Je hebt logistieke ervaring

Daarnaast is het belangrijk dat jij zowel snel als secuur kan werken.

Voldoe jij en herken jij jezelf in de gevraagde functie eisen en capaciteiten? Dan ben jij de persoon waar wij naar op zoek zijn!

Abbott Vascular is een wereldspeler in de markt van “Medical Devices”. Voor het verkopen van deze producten moet er aan internationale wetgeving en regels worden voldaan. Als label operator draag jij bij aan het zorgvuldig aanbrengen van labels en bijsluiters zodat aan deze wettelijke eisen wordt voldaan.

Dagelijks zul je producten verwerken voor wereldwijde ziekenhuizen, waarbij nauwkeurigheid en kwaliteit te allen tijde voorop staat. Er wordt verwacht dat jij langdurig geconcentreerd kunt werken in een dynamische werkomgeving. Bij Abbott Vascular Netherlands werk je in een team van gemotiveerde collega’s die dagelijks bijdragen aan producten ter verbetering van de gezondheid.

Producten waar jij dagelijks zoal mee zult werken zijn hart katheters, stents en overige producten voor vasculaire interventie operaties. Om hier mee aan de slag te kunnen krijg je een uitgebreide training aangeboden, waarbij het van belang is dat je ook Engelstalige procedures kunt lezen en begrijpen.
Abbott biedt talloze doorgroeimogelijkheden. Zo zijn er regelmatig instroom momenten voor intern georganiseerde MBO trajecten.

Abbott biedt jou een mooi salaris van € 10,30 per uur exclusief 5% ploegentoeslag. Daarbij krijg je €0,19 per kilometer (vanaf 6km enkele reis met een maximum van €9,38 per dag). Daarnaast heb je recht op 25 vakantiedagen per jaar en 8,33% vakantiegeld.
J
e komt te werken in een schone werkomgeving bij een internationaal bedrijf met gezellige collega's van verschillende achtergronden. Door te werken bij Abbott draag jij bij aan de gezondheid en het welzijn van duizenden mensen over de hele wereld.