Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Helpende, bepaal je eigen werktijden

Start People Medi Interim PU Amersfoort

Standplaats
Bussum
Opleiding
MBO
Vakgebied
Zorg
Vacaturenummer
1AV0003280

Wil jij werken op momenten dat het jou uitkomt? Dus je wilt zelf de regie in handen hebben en je eigen rooster bepalen? Dat is mogelijk via onze flexpool!

In 't Gooi en Vechtstreek, Eemland en Wijdemeren zijn wij op zoek naar Helpenden voor 8-24 uur per week met de mogelijkheid van een contract voor bepaalde tijd met uren in overleg met jou. Met name in Hilversum, Laren, Naarden, Bussum en Baarn word je ingezet op verschillende locaties. Door de diversiteit van deze locaties en de soorten zorg (verzorg -en verpleeghuis, kleinschalig wonen PG en revalidatie) is het werk erg afwisselend en leerzaam! Je verricht verzorgende handelingen zoals ADL en begeleidt de cliënten bij het eten en drinken. Daarnaast verricht je ook huishoudelijke werkzaamheden.

Via onze flexpool kan je je eigen werktijden bepalen. Je geeft dan elke week of maand aan wanneer jij beschikbaar bent om te werken. Dit kan je heel gemakkelijk doorgeven per app. Zodra wij jouw beschikbaarheid hebben doorgekregen, matchen we je bij de aanvragen die binnen komen. Dit is bijvoorbeeld ook prima te combineren met je huidige baan en je kan dan een kijkje nemen in een andere keuken. Of ben jij net afgestudeerd en wil je kijken welk zorgverlening het beste bij je past? Dan is dat via deze weg zeker een mogelijkheid.

 • Je hebt een diploma Helpende niveau 2;
 • Je kennis van en ervaring met huishoudelijke en verzorgende werkzaamheden;
 • Je kan goed zelfstandig kunt werken, maar ook in teamverband;
 • Je wilt graag je eigen werktijden kunnen bepalen.

Deze zorgorganisatie bestaat uit 13 zorglocaties die alle werken vanuit het motto 'Zorg met aandacht, zo thuis mogelijk'. De locaties liggen verspreid in de regio's 't Gooi, Vechtstreek en Eemland. Deze organisatie biedt een samenhangend totaalpakket aan zorgdiensten waarbij aandacht voor de persoonlijke wens van de cliënt centraal staat, thuis of in een van de zorglocaties, senioren- of aanleunwoningen. Ongeveer 2300 collega's staan iedere dag klaar voor de zorg van de cliënten.
Binnen Start People Medi Interim is een leuk en enthousiast team van zorgprofessionals werkzaam in verschillende functies zoals verpleegkundige, verzorgende en helpenden.
Wil jij ook als een van deze zorgprofessionals de cliënten ondersteunen in hun dagelijkse levensbehoefte, zodat zij hun leven zoveel mogelijk kunnen leiden volgens eigen wensen? Neem dan (vrijblijvend) contact op en we bespreken de mogelijkheden onder het genot van een kopje koffie.

 • salariëring conform CAO VVT schaal 25;
 • een tijdelijk dienstverband van 6 maanden met mogelijkheid tot verlenging. Uiteraard in overleg met jouw wensen;
 • mogelijkheid om je eigen rooster te beheren en te werken op basis van jouw beschikbaarheid;
 • vakantiegeld, vakantiedagen (waarvan vijf bovenwettelijke vakantiedagen op fulltime basis) en onregelmatigheidstoeslagen;
 • pensioenregeling;
 • reiskostenvergoeding;
 • scholingsmogelijkheden om jouw deskundigheid op peil te houden (denk aan trainingen voor til- en transfertechnieken, dementie en medicatietoediening)
 • toegang tot onze digitale leeromgeving om leuke trainingen en cursussen te volgen.