Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People - én de bedrijven die horen bij RGF Staffing the Netherlands - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Helpende flexpool

Medi Interim Limburg

Standplaats
Venray
Opleiding
MBO 1/2
Vakgebied
Zorg
Vacaturenummer
1AV0060506

Ben jij iemand die graag de bewoners iedere dag een glimlach op het gezicht wil toveren? Zoek jij een flexibele baan die je kan combineren met je privé leven? Dan is deze baan iets voor jou.

Voor een zorginstelling in de regio Venray zijn wij op zoek naar een Helpende die zich toevoegen aan de flexpool. Samen met de andere helpenden in de pool zorg je samen dat het rooster wordt ingevuld. Enkele bewoners hebben in deze woongroep lichte verzorging (ADL) nodig, zoals steunkousen aandoen en douchen. De rest van de bewoners hebben bij de verzorging onder- of aansturing nodig. Tevens help je ook bij de verdere ondersteuning in het dagelijks leven, zoals samen boodschappen doen.

De werkdagen zijn van maandag t/m vrijdag waarbij er 2 diensten zijn van 8:30 – 12:30 of 16:30 –20:30. Je kan aangeven welke dagen en voor welke dienst(en) je beschikbaar bent. Hier wordt rekening gehouden bij het inplannen van jouw werkrooster.

Ben je niet in de gelegenheid om naar Venray te reizen? Er zijn ook mogelijkheden in de regio Venlo. Ook hiervoor mag je reageren en kijken wij samen welke locatie het beste past bij jouw wensen en kwaliteiten.

  • Je bent een gediplomeerd Helpende;
  • Je hebt ervaring met ADL zorg;
  • Je bent beschikbaar tussen de 8 – 16 uur per week;
  • Je bent geduldig, hulpvaardig en lost direct problemen op;
  • Je beschikt over goede sociale vaardigheden, voelt je betrokken en kunt je inleven in de situatie van de bewoners.

Medi Interim is een arbeidsintermediair gespecialiseerd in de zorg- en welzijnssector met een breed dienstenpakket. Of je nu geïnteresseerd bent in een vaste of tijdelijke baan of een aanvulling op je uren, Medi Interim kan jou helpen. We zijn dé specialist in uitzenden, detacheren en werving & selectie. Jouw werk is onze zorg! Ons team bestaat uit 4 totaal verschillende, maar zeer enthousiaste en bevlogen dames: Karin Levels, Monique Siahaija, Rachel Thijssen en Kim Cremers. Wij gaan graag met je aan tafel om je het hemd van het lijf te vragen! Wat zijn je dromen? Waar liggen je ambities? Wij kijken graag met je mee naar de mogelijkheden op de arbeidsmarkt.

Wij van Medi Interim vinden het belangrijk dat jij met plezier op de werkvloer staat. We werken vanuit de overtuiging dat een goede balans tussen werk en privé leidt tot duurzame inzetbaarheid en de beste professionele resultaten.
De organisaties waar we je vanuit deze vacature graag inzetten liggen verspreid over heel Limburg. Dus of je nu woont in de regio Sittard/Geleen, Roermond/Weert of Venlo/Venray, bij ons ben je aan het juiste adres!

  • Een tijdelijk parttime dienstverband waarbij het aantal uren bespreekbaar is.
  • Inzet op basis van ZZP behoort tevens tot de mogelijkheden;
  • Salarisinschaling op basis van CAO VVT, FWG 25 tussen de €1.863,09 en de €2.555,74 bij een fulltime dienstverband van gemiddeld 36 uur per week;
  • Werken in een enthousiast team!

Interesse gewekt? Reageer dan via onderstaande knop!