Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People - én de bedrijven die horen bij RGF Staffing the Netherlands - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Helpende Flexpool Parttime

Start People Medi Interim Zuid Holland

Standplaats
Den Haag
Opleiding
MBO 1/2
Vakgebied
Zorg
Vacaturenummer
1AV0048016

Graag zelf de baas zijn over je agenda en zelf bepalen waar en wanneer jij wilt werken?
Werken in de gemeente Delft, Den Haag of Leiden?
Minimaal 16 uur per week beschikbaar?
De keuze hebben om dag-, avond-, nacht- en of weekenddiensten te werken? Alles is mogelijk! Want je vult namelijk zelf je beschikbaarheid in en op basis daarvan koppelen wij hier diensten aan vast die er binnenkomen.

Als Helpende ga je parttime aan de slag in de VVT. Je voert de ADL taken uit en werkt met tilliften wanneer dat nodig is. Je staat op de afdeling PG of Somatiek. Je bent behulpzaam en haalt voldoening uit het verzorgen van mensen. De cliënten zijn jou altijd erg dankbaar.

Heb jij je MBO2 Zorg en Welzijn behaald of zit jij in het tweede jaar van de opleiding Verzorgende IG/Verpleegkunde, dan kan je bij ons aan de slag als helpende. Wij zijn op zoek naar enthousiaste helpende, die graag klaar staan voor mensen die hulp nodig hebben. Het is belangrijk dat jij zonder problemen kan werken met tilliften en recente werkervaring hebt in de zorgsector.

MBO2 Helpende Zorg en Welzijn, Propedeuse HBO-V of Tweedejaars Verzorgende IG
ADL en ervaring met tilliften
Affiniteit met de doelgroep PG en Somatiek
Recente werkervaring in de zorg (mag ook via stages)
Minimaal 16 beschikbaar ook in de weekenden

Start People Medi Interim is al meer dan 40 jaar de bemiddelaar van zorgprofessionals. Waarom een zorgprofessional onze expertise inschakelt is zeer divers. Advies in het verdere vervolg van iemands loopbaan, de mogelijkheid om te werken bij een groot netwerk aan zorginstellingen, hulp bij het vinden van een nieuwe werkplek, extra werken naast een huidige baan of tijdelijk ter overbrugging wanneer iemand tussen twee banen zit.

Wij bieden maatwerk in de wensen en behoefte van onze zorgprofessionals, waarbij aandacht en professionaliteit hoog in het vaandel staan. Iedere zorginstelling, locatie en afdeling heeft zijn eigen DNA en dat geldt ook voor onze zorgprofessionals. Elke dag zetten wij ons als werkgever in om honderden zorgprofessionals te begeleiden naar de beste functie en opdrachtgever.

Wat Marieke zegt over het werken bij Start People Medi Interim: "Zelf werk ik al 10 jaar bij een instelling in Den Haag. Hier heb ik het enorm naar mijn zin, maar soms wilde ik wel eens in andere omgeving werken. Andere collega's, cliënten en dynamiek. Dit heb ik gevonden in het werken via Start People Medi Interim. Ik heb tijdens een persoonlijk gesprek aangegeven wat ik zoek en wat ik leuk zou vinden. Per maand geef ik aan op welke dagen en momenten ik kan werken. Mijn contactpersoon neemt vervolgens contact met mij op om mogelijke diensten te bespreken en wanneer ik ja zeg ontvang ik de bevestiging. Doordat ik nu ook bij andere instellingen kom, heb ik een nog grotere toegevoegde waarde voor mijn huidige werkgever. Ik zie zoveel en kan hierdoor verbeteringen en tips aangeven. Ik werk misschien wel meer, maar mijn energie is enorm toegenomen!"

  • Tijdelijk dienstverband;
  • Vaste uren in overleg;
  • Inschaling op basis van ervaring, FWG 25;
  • Vakantiegeld;
  • Reiskostenvergoeding;
  • Vast contactpersoon;
  • Persoonlijke aandacht;
  • Groot netwerk van diverse zorginstellingen;
  • Jaarlijks diverse zorg gerelateerde trainingen zoals wondzorg, dementie, bhv en reanimatie;
  • Dagelijks toegang tot meer dan 100 online trainingen die jou op werk en persoonlijk vlak helpen te ontwikkeling.

Door de corona crisis is ook ons werk de afgelopen periode anders dan wij gewend zijn. Daarom nodigen wij jou nu niet uit op de vestiging voor een persoonlijk gesprek, maar zullen we dit doen middels een videogesprek. Zo kunnen we elkaar wel spreken alleen niet fysiek. Graag schudden we elkaar de digitale hand en zijn wij benieuwd naar jouw wensen!