Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Helpende Geriatrische Revalidatie Parttime

Start People Medi Interim Breda

Standplaats
Breda
Opleiding
MBO
Vakgebied
Zorg
Vacaturenummer
1AV0003469

Jij gaat alles doen rondom de zorg van jouw cliënten; dit zijn geriatrische revalidanten die meerdere ziektebeelden tegelijk hebben. Als Helpende sta je dicht bij de revalidant en bied je praktische maar ook emotionele ondersteuning. Je helpt jouw cliënten met de ADL zoals wassen en aankleden en tevens creëer je een huiselijke gevoel op de afdeling. Jij ziet erop toe dat alle ruimtes er netjes en sfeervol uit zien, je vouwt de was op en verschoont alle bedden. Ook schotel je jouw cliënten een warme maaltijd voor en schenk je gezellig een kopje koffie of thee voor ze in. Daarnaast ondersteun je jouw collega's bij complexe revalidanten en rapporteer je dagelijks in het ECD.

Jij draagt een warm hart voor geriatrische revalidatie en bent een flexibele en servicegerichte zorgprofessional. Je kunt zowel zelfstandig als in een team werken en past je gemakkelijk aan. Ook kun je snel achterhalen waar een afdeling behoefte aan heeft en hoe jij daarin kunt ondersteunen. Uiteraard heb je een MBO-opleiding Helpende (niv. 2) behaald; bij voorkeur werkervaring in de geriatrische revalidatiezorg; en kun je een actueel VOG overleggen.

Onze opdrachtgever, gevestigd in de omgeving van Breda, is gespecialiseerd in geriatrische revalidatie en behandeling van mensen die meerdere ziektebeelden tegelijk hebben, de ene keer zijn het revalidanten met een herseninfarct, de andere keer betreft het revalidanten met hart- en longziekten. Je komt te werken in een multidisciplinair team, dat samen het revalidatieplan maakt en uitvoert.

Er wordt jou een contract voor bepaalde tijd aangeboden, minimaal tot de tweede week van januari 2020, maar als het beide partijen bevalt is er kans op een vaste aanstelling. Je gaat voor ongeveer 28 uur aan de slag, een parttime job dus!
Uiteraard krijg je een mooi salaris, de functie is ingedeeld in FWG 25, volgens de CAO VVT.