Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 1,5 MiB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschied op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Helpende Niveau 2 (+) | Parttime

Start People Medi Interim Amersfoort

Standplaats
Utrecht
Opleidingsniveau
MBO
Vakgebied
Zorg
Vacaturenummer
7290000556

Ben jij degene die als helpende echt iets wilt toevoegen aan de zorg? Sta je klaar voor de cliënt om elke dag het maximale uit het leven te halen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor onze opdrachtgever binnen de ouderenzorg in omgeving Utrecht zijn we per direct op zoek naar een helpende medewerker. De locatie is makkelijk te bereiken vanuit Schiphol, Amsterdam en Amersfoort.

Als helpende verzorg je de cliënten samen met de collega’s op de afdeling waar je op dat moment werkzaam bent. Je helpt de cliënten met de ADL, je observeert en je rapporteert. Daarbij stimuleer je zoveel mogelijk de zelfredzaamheid en het welbevinden van de cliënt. Daarnaast ondersteun je de verpleegkundigen en verzorgende IG in je team bij hun werk. Ten slotte houd je je bezig met huishoudelijke hulp werkzaamheden en begeleid je onze cliënten bij het eten en drinken.

Onze opdrachtgevers werken elke dag hard voor de allerbeste persoonlijke zorg. En jij gaat daar op jouw manier maximaal aan bijdragen. Daarom is het belangrijk dat:

 • Je een diploma Helpende niveau 2;
 • Je kennis van en ervaring met huishoudelijke en verzorgende werkzaamheden hebt;
 • Je jouw bekwaamheid in midden complexe handelingen op peil houdt;
 • Je overzichtelijk en methodisch werkt;
 • Je goed zelfstandig kunt werken, maar ook in teamverband;
 • Je snel schakelt en problemen direct oplost;
 • Je invoelend, tactvol en hulpvaardig bent;
 • Je goed bent in de sociale omgang. Ook met vrijwilligers en mantelzorgers.

Start People Medi Interim, onderdeel van USG People, is als intermediair al meer dan 40 jaar toonaangevend op de arbeidsmarkt, in alle sectoren en functies in de zorg en welzijn. Onze opdrachtgevers vind je in disciplines als verzorgings- en verpleeghuizen, ziekenhuizen, gehandicaptenzorg, jeugdzorg, de thuiszorg en kinderopvang. Dagelijks zijn vele duizenden zorgprofessionals via Start People Medi Interim aan het werk. Start People Medi Interim beschikt over een rijk geschakeerd palet aan diensten, variërend van uitzenden, detacheren, werving en selectie tot poolmanagement. Combinaties van deze ‘flexibele bouwstenen’ stellen Start People Medi Interim in staat op elk arbeidsmarktvraagstuk een passend antwoord te geven. Start People Medi Interim kent een uitgebreid netwerk van vestigingen met een landelijke dekking.

 • Salariëring conform cao VVT schaal 25 (tussen de € 1747,66 en € 2397,39 op basis van een 36-urige werkweek), aansluitend bij jouw opleiding en werkervaring;
 • Tijdelijk dienstverband met mogelijkheid tot verlening;
 • Vakantiegeld, vakantiedagen (waarvan vijf bovenwettelijke vakantiedagen op fulltime basis) en onregelmatigheidstoeslagen;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Scholingsmogelijkheden om jouw bevoegd- en bekwaamheden op peil te houden en toegang tot onze digitale leeromgeving om leuke trainingen en cursussen te volgen.
  Ben jij diegene die klaar is voor deze uitdaging binnen de medische sector? Klik dan op de sollicitatie-button om direct te solliciteren. Wij zien jouw sollicitatie graag tegemoet! Bellen of mailen kan ook op: 088-0045810 of 5731@startpeople.nl