4 stappen desktop
Sollicitatie flow 2

Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Helpende ouderenzorg parttime

Start People Medi Interim PU Purmerend

Standplaats
Alkmaar
Opleiding
MBO
Vakgebied
Zorg
Vacaturenummer
1AV0003959

Ben je energiek, enthousiast en heb je een groot hart voor ouderen? Wil je met jouw warmte, oprechte interesse en luisterend oor zorgen dat de cliënten zich op hun gemak voelen? Lees dan snel verder!

Voor onze opdrachtgevers in de omgeving van Alkmaar zijn we op zoek naar een parttime helpende ter versterking van onze flexpool. We hebben zowel parttime als fulltime mogelijkheden.

In de functie van Helpende ben je o.a. verantwoordelijk voor:

 • het zorgdragen voor het in stand houden en stimuleren van de zelfredzaamheid van de cliënt ten aanzien van de ADL basiszorg, zoals wassen en aankleden;
 • het verrichten van verzorgende handelingen, begeleidende en (beperkt) huishoudelijk taken;
 • het plannen en beheren van middelen die voor het huishouden ter beschikking staan;
 • het observeren en signaleren van een afwijkende zorgvraag van cliënten.

Je klanten zijn meestal ouder, (chronisch) ziek of lichamelijk of mentaal beperkt. Je helpt je cliënt bij zijn of haar persoonlijke verzorging of het aandoen van steunkousen. Belangrijk is dat je het prettig vindt zelfstandig te werken in een klein en zelf organiserend team.

De werkwijze is als volgt: na de inschrijving geef je in het plansysteem je beschikbaarheid door. Zodra bij ons diensten binnen komen, nemen we contact met je op en bespreken we de mogelijkheden. Jij besluit dan of je de dienst wel of niet wilt aannemen. Zo bepaal je dus altijd je eigen rooster!

In onze flexpool hebben we een groot aanbod van diensten en hebben we volop mogelijkheden om aan de slag te gaan bij verschillende locaties en doelgroepen in Noord-Holland. Zo kun je extra uren werken naast je (vaste) baan, gezin of studie. Tegelijkertijd bouw je een interessant CV op en breid je je werkervaring en netwerk uit.

Andere functies die veel bij ons voorkomen in de ouderenzorg, zijn ziekenverzorgende / verzorgende IG, verpleegkundige of woonbegeleider ouderenzorg.

Veel locaties zijn goed bereikbaar met zowel de auto als openbaar vervoer.

 • je bent in het bezit van een diploma MBO helpende niveau 2 (of vergelijkbaar), óf afronding van minimaal het eerste jaar van de opleiding MBO- of HBO-verpleegkunde;
 • je hebt stage- of werkervaring in de zorg;
 • bekwaamheid in de extra handelingen is een pré;
 • je bent in staat zelfstandig te werken bij onze cliënten;
 • je signaleert en rapporteert veranderingen bij de cliënt;
 • je bent sociaal vaardig en kunt samen met de cliënt de werkzaamheden uitvoeren en inspelen op zijn/haar wensen;
 • je kunt op heldere en tactische wijze communiceren met cliënten, collega’s en mantelzorgers.

Een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) maakt deel uit van de sollicitatieprocedure.

Onze opdrachtgever is actief in de ouderenzorg en heeft verschillende locaties en afdelingen met kleinschalige woonzorg, psychogeriatrische zorg, somatische zorg, complexe ouderenzorg, revalidatiezorg en heeft een kortdurende opname afdeling.

Start People Medi Interim is onderdeel van USG People en is een arbeidsmarktspecialist in de zorg- en welzijnssector. We hebben een uitgebreid netwerk en kennen vrijwel alle zorg- en welzijnsorganisaties in Noord-Holland. Onze opdrachtgevers bevinden zich o.a. in omgeving Amsterdam, Alkmaar, Haarlem, Purmerend, Zaandam en omliggende plaatsen.

 • salariëring conform cao VVT (ouderenzorg en thuiszorg) schaal 25 (tussen de € 1747,66 en € 2397,39 op basis van een 36-urige werkweek) afhankelijk van ervaring en opleiding;
 • beschikbaar voor minimaal 4 uur per week, meer uren zijn in overleg mogelijk tot 36 uur per week (afhankelijk van flexibiliteit en beschikbaarheid);
 • vakantiegeld, vakantiedagen (waarvan vijf bovenwettelijke vakantiedagen op fulltime basis) en onregelmatigheidstoeslagen;
 • scholingsmogelijkheden om jouw deskundigheid op peil te houden (denk aan trainingen voor til- en transfertechnieken, dementie en medicatietoediening) en onbeperkt toegang tot de digitale leeromgeving Goodhabitz.

Spreekt deze functie je aan en voldoe je aan de functie-eisen? Dan maken we graag kennis met jou!

Voor meer informatie of vragen over deze vacature, kun je contact opnemen via 5740@startpeople.nl of 0299-434645.