Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Helpende ouderenzorg Parttime

Start People Medi Interim Amersfoort

Standplaats
Veenendaal
Opleiding
MBO
Vakgebied
Zorg
Vacaturenummer
1AV0003511

Ben jij als Helpende op zoek naar flexibele baan waarbij je zelf je rooster kan bepalen of wil je naast je huidige baan extra uren werken? Dan is dat via deze weg mogelijk.

In Zeist zijn wij voor verschillende zorginstellingen op zoek naar een Helpende voor minimaal 8 uur per week. Je komt op verschillende locaties te werken in Zeist, maar daarnaast zijn e rook mogelijkheden in Veenendaal en Amerongen. Door de diversiteit van deze locaties en de soorten zorg (verzorg -en verpleeghuis, kleinschalig wonen PG, somatiek of bij cliënten thuis) is het werk erg afwisselend en leerzaaam. Voor je ontwikkeling in je verdere loopbaan is dit dus de ultieme kans om bij verschillende locaties een kijkje in de keuken te nemen.Je verricht verzorgende handelingen zoals ADL, werkt met actieve en passieve tilliften en begeleidt de cliënten bij bijvoorbeeld het eten en drinken. Daarnaast verricht je ook huishoudelijke werkzaamheden.

Via onze flexpool kan je je eigen werktijden bepalen. Je geeft dan elke week of maand aan wanneer jij beschikbaar bent om te werken. Dit kan je heel gemakkelijk doorgeven per app. Zodra wij jouw beschikbaarheid hebben doorgekregen, matchen we je bij de aanvragen die binnen komen. Dit is bijvoorbeeld ook prima te combineren met je huidige baan en je kan dan een kijkje nemen in een andere keuken. Of ben jij net afgestudeerd en wil je kijken welk zorgverlening het beste bij je past? Dan is dat via deze weg zeker een mogelijkheid.

 • Je hebt een afgeronde opleiding MBO Zorg & Welzijn niveau 2;
 • Je hebt ervaring met de ADL zorg;
 • Je bent betrokken bij en hebt affiniteit met de doelgroep ouderen;
 • Je wilt graag regie in eigen hand houden en zelf je werktijden kunnen aangeven.

Ieder mens heeft dromen en verlangens. Onze opdrachtgever wil deze voor ouderen helpen realiseren, met toegewijde zorg- en dienstverlening. Van welzijnsactiviteiten tot hospicezorg. Ontstaan vanuit de plaatselijke kerken en gemeenten, geworteld in de lokale samenleving en verbonden met het christelijke geloof biedt onze opdrachtgever zorg voor lichaam, geest en ziel. De opdrachtgever telt 15 locaties in de regio’s Veenendaal en Zeist met ongeveer 1600 medewerkers en 1300 vrijwilligers.

Wil jij een steentje bijdragen in de ouderenzorg? Dan drink ik graag een kopje koffie met je om de mogelijkheden te bespreken.

Mocht je vragen hebben over deze vacature, dan kun je vrijblijvend contact opnemen via 5748@startpeople.nl of via telefoonnummer 088-0045803

 • ;salariëring conform CAO VVT schaal 25;
 • een tijdelijk dienstverband van 6 maanden met mogelijkheid tot verlenging. Uiteraard in overleg met jouw wensen;
 • mogelijkheid om je eigen rooster te beheren en te werken op basis van jouw beschikbaarheid;
 • vakantiegeld, vakantiedagen (waarvan vijf bovenwettelijke vakantiedagen op fulltime basis) en onregelmatigheidstoeslagen;
 • pensioenregeling;
 • reiskostenvergoeding;
 • scholingsmogelijkheden om jouw deskundigheid op peil te houden (denk aan trainingen voor til- en transfertechnieken, dementie en medicatietoediening)
 • toegang tot onze digitale leeromgeving om leuke trainingen en cursussen te volgen.