Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Helpende Parttime

Start People Medi Interim PU Groningen

Standplaats
Groningen
Opleiding
MBO 1/2
Vakgebied
Zorg
Vacaturenummer
7259000162

Voor onze flexpool zijn wij op zoek naar Helpende die flexibel willen werken. We hebben intra- en extramurale mogelijkheden in Groningen en omgeving.

Als Helpende ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse zorg van cliënten bij onze opdrachtgevers in de ouderenzorg en thuiszorg. Binnen de ouderenzorg hebben we verschillende afdelingen waar somatische en/of psychogeriatrische zorg geleverd wordt en hebben we diverse locaties voor kleinschalig wonen waar cliënten met dementie wonen. Voor de thuiszorg hebben we mogelijkheden om in aanleunwoningen te werken of kleine postcodegebieden waarbij je op de fiets de wijk in gaat. Veel van onze locaties zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Als Helpende verricht je verzorgende werkzaamheden; je helpt cliënten met wassen, aankleden en de dagelijkse verzorging. Je werkt hierbij met verschillende soorten tilliften en je hebt de verantwoordelijkheden om meerdere cliënten tijdens een dienst uit of juist naar bed te helpen.

Je vind het leuk om van betekenis te kunnen zijn voor oudere cliënt. Daarnaast kan jij snel schakelen en ben je alert op signalen. Je kan goed samenwerken met collega’s, maar je kan ook zelfstandig uit de voeten.

Nog even een aantal belangrijke details:

 • Je hebt minimaal een diploma tot Helpende niveau 2 of Helpende plus, óf afronding van minimaal het eerste jaar van de opleiding MBO- of HBO-verpleegkundige;
 • Je bent flexibel inzetbaar;
 • Je hebt recente en relevante werkervaring als helpende in de zorg;
 • Je bent bereid tot het aanvragen van een Verklaring Omtrent Gedrag.

Je gaat aan de slag bij een zorginstelling die een breed palet aan zorg en dienstverlening aanbiedt. De organisatie kent diverse zorgvormen, zoals woon- en zorgcentra, verpleeghuizen, ouderensteunpunten en aanleunwoningen. Vanuit de thuiszorg bieden ze ook personenalarmering, dagverzorging, dagbehandeling, kortdurend verblijf en diverse vormen van ondersteuning en advies voor ouderen, hun omgeving en behandelaars.

Het team waarin je komt te werken bestaat uit zorgverleners met een jarenlange ervaring in de zorg, maar ook uit zorgprofessionals die net uit de schoolbanken vandaan komen. Vertrouwen, eerlijkheid en openheid zijn voor het team belangrijke waarden om goed met elkaar samen te werken en de zorg voor de clienten kwalitatief hoog te houden.

 • Een contact van minimaal 6 maanden parttime of fulltime. Ben jij langer beschikbaar dan bieden wij je de mogelijkheid tot een jaarcontract;
 • Een salris op basis van de CAO VVT (conform CAO VVT FWG 25) + opbouw vakantiegeld en vakantiedagen;
 • Onregelmatigheidstoeslag voor de avonden, weekenden en nachten (als je deze diensten kan en wilt werken);
 • Reiskostenvergoeding van €3,27 per dag;
 • De mogelijkheid tot een collectieve zorgverzekering;
 • Scholingsmogelijkheden om jouw deskundigheid op peil te houden (denk aan trainingen voor til- en transfertechnieken, dementie en medicatietoediening);
 • Toegang tot een online trainingstool waar je cursussen kan volgen als persoonlijke effectiviteit en positieve psychologie.