Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People – én de bedrijven die horen bij USG People Holdings BV. - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Helpende parttime

Start People Medi Interim Deventer

Standplaats
Nijmegen
Opleiding
MBO 1/2
Vakgebied
Zorg
Vacaturenummer
1AV0003191

Je werktijden zelf bepalen en de zekerheid hebben van een contract voor bepaalde tijd met uren in overleg met jou? Dat is mogelijk. Lees snel verder!

In Nijmegen zijn wij op zoek naar woonbegeleider niveau 2 of Helpende voor 8-24 uur per week. Samen met je collega's werk je in een zelfsturend team, wat bestaat uit woonbegeleider 3IG en woonbegeleiders niveau 2 (Helpende). Elke dag maken jullie samen het verschil voor de bewoners van deze zorginstelling. Je bent verantwoordelijk voor het huishouden, het welzijn en de verzorging van de bewoners. Daarnaast begeleid je de bewoner bij ADL-taken, verricht je lichte huishoudelijke taken en werk je nauw samen met je collega's, waaronder de woonbegeleider 3IG.

 • Je bent in bezit van een diploma MBO helpende niveau 2, MMZ3, MDGO-VZ of Bejaardenverzorgende
 • Je bent bevoegd en bekwaam met ADL (Algemene Dagelijkse Levensverrichtingen)
 • Je wilt flexibel werken en je eigen rooster kunnen bepalen

Bij deze organisatie draait het om mensen, met name ouderen. Samen met je collega's zorg je ervoor dat de bewoner de zorg ontvangt om zo zelfstandig mogelijk te functioneren. Jij als zorgproffesional bent belangrijk in het team en motiveert en stimuleert. Je zet je voor 100% in om zo je capaciteiten als zorgproffesional optimaal te benutten.

 • salariëring conform CAO VVT schaal 25
 • een tijdelijk dienstverband van 6 maanden met mogelijkheid tot verlenging. Uiteraard in overleg met jouw wensen
 • mogelijkheid om je eigen rooster te beheren en te werken op basis van jouw beschikbaarheid
 • vakantiegeld, vakantiedagen (waarvan vijf bovenwettelijke vakantiedagen op fulltime basis) en onregelmatigheidstoeslagen
 • pensioenregeling conform CAO
 • reiskostenvergoeding
 • scholingsmogelijkheden om jouw deskundigheid op peil te houden (denk aan trainingen voor til- en transfertechnieken, dementie en medicatietoediening)
 • toegang tot onze digitale leeromgeving om leuke trainingen en cursussen te volgen.