Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Helpende parttime

Start People Medi Interim Overijssel

Standplaats
Wageningen
Opleiding
MBO 1/2
Vakgebied
Zorg
Vacaturenummer
1AV0044850

Kun je niet kiezen tussen de intramurale of extramurale zorg en ben jij een enthousiaste helpende (plus)? Dan is deze vacature wellicht wat voor jou!

Voor een organisatie in regio Wageningen en Bennekom zoeken wij versterking voor de flexpool in de intramurale zorg en wijkteams. Hierbij kan jij wekelijks jouw beschikbaarheid doorgeven, dus jij bepaalt zelf wanneer je werkt! Handig om te combineren met een studie, gezinsleven of een andere parttime baan!

Wat ga je doen?

Als helpende in de flexpool ben je flexibel inzetbaar in alle wijkteams en verschillende locaties in Wageningen en omgeving. Op deze manier vergroot je je kennis van de verschillende doelgroepen, waardoor jij elke dag opnieuw wordt uitgedaagd. Jij geeft van tevoren aan wanneer je kunt werken, zodat wij je diensten kunnen aanbieden en kunnen inplannen wanneer jou dat uitkomt! Wil jij bijvoorbeeld alleen overdag en doordeweeks werken, of juist andersom? Dat is mogelijk, je contracturen worden daar op afgestemd.

Uiteraard ondersteun jij de cliënt bij de persoonlijke verzorging en huishoudelijke taken. De cliënten zijn afhankelijk van complexe zorg en voor hen ben jij een cruciale factor in hun zelfstandigheid. De ondersteuning kan variëren van het ondersteunen bij de maaltijd, douchen, aan- en uitkleden, het aan- en uittrekken van steunkousen en zorgen voor het juiste gebruik van medicatie. Naast alle dagelijkse verzorging doe je ook andere activiteiten samen met de cliënt, zoals bijvoorbeeld een spelletje! De afspraken met iedere cliënt zijn vastgelegd in een zorgplan. Dit plan, maar ook onze kwaliteitseisen en zorgvisie zijn de uitgangspunten voor jouw werk.

We hebben in de gehele provincie Gelderland verschillende opdrachtgevers waarmee wij samen werken in de flexpool. Op deze manier hebben wij een afwisselend en uitgebreid aanbod aan diensten. Dus vind je het niet erg om in de auto te stappen en een stukje te rijden? We verwelkomen je ook in andere regio's waar wij met onze flexpool werken.

  • Je hebt een MBO-diploma Helpende of je bent bezig met je opleiding VIG/VPK en zit in het 3de jaar.
  • Je vindt het niet erg om op wisselende tijden te werken en bent flexibel inzetbaar
  • Je bent bevoegd om medicatie te delen , of bereid deze op korte termijn via ons te halen.
  • Je voelt je betrokken en kunt je inleven in de situatie van de bewoners, hun mantelzorger(s) en/of familie.
  • Je bent zorgzaam, betrouwbaar, en bekwaam

Iedere dag zetten wij van Start People Medi Interim Deventer ons vol energie en enthousiasme in om zo goed mogelijk invulling te geven aan onze rol als matchmaker. Via onze flexpool wordt je ingezet bij de verschillende instellingen in onze regio. Dit kan bijvoorbeeld zijn bij een kleine instelling in de ouderenzorg, waar het creëren van een huislijk sfeer erg belangrijk is. Maar ook bij de grotere instellingen waar ze al werken met de laatste gadgets op gebied van rapportage enz. Uiteraard mag jij zelf aangeven wat het beste bij jou past!

  • Een CAO conform salaris, functieschaal 25 (minimaal €1.808,83 en maximaal €2.481,30) o.b.v.. 36 uur per week
  • De mogelijkheid om flexibel te werken d.m.v. onze flexpool met een contract voor bepaalde tijd (parttime) met kans op verlenging
  • Een ruim aanbod aan trainingen en opleidingen via Goodhabitz danwel via onze eigen opleiders.
  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 8% vakantiegeld.
  • De ervaring van het werken binnen verschillende organisaties, zodat je veel ervaring en vaardigheden op kunt doen

Word jij hier enthousiast van? Klik dan snel op de "solliciteer direct" button en wij nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.