Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 1,5 MiB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschied op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Helpende (Plus)

Start People Medi Interim Groningen

Standplaats
Stadskanaal
Opleidingsniveau
MBO
Vakgebied
Zorg
Vacaturenummer
7262000443

Elke dag een glimlach brengen op de gezichten van cliënten en collega's, Wie wil dat nou niet?
Je komt waarvoor je bent opgeleid namelijk zorg verlenen, plezier brengen en bewoners ondersteunen bij hun dagelijkse handelingen.

Sta jij stevig in je schoenen en houd jij van afwisseling? Ga jij een uitdaging niet uit de weg en wil jij graag binnen een leuk en gezellig team werken? Lees dan gauw verder!

Voor onze opdrachtgevers in Apeldoorn, Zutphen en Deventer zijn wij op zoek naar een helpende+ die beschikbaar is voor ongeveer 16 uur per week op basis van een tijdelijk dienstverband. Als helpende+ assisteer je het zorgteam bij de begeleiding en verzorging van de bewoners. Hierbij verricht je huishoudelijke werkzaamheden op de afdeling en zorg je voor een fijne en prettige woonomgeving voor de bewoners. Dus ben jij een helpende+ en houd jij ervan om een gezellig praatje te maken tijdens je werk, ben je zorgzaam en doe je werk met een glimlach dan is dit de functie voor jou.

Als helpende plus herken je je in onderstaande:

Je bent in het bezit van een afgerond diploma tot helpende;
In het bezit van het certificaat 'Medicatie uitreiken en toedienen' of bent bereid deze op korte termijn te behalen;
Je bent flexibel inzetbaar;
Je bent zorgzaam en hebt affiniteit met de ouderenzorg.

Bij deze organisatie staat zorg verlenen met aandacht hoog in het vaandel. Alles wordt in werking gesteld om ervoor te zorgen dat de client zich thuis voelt en daar werkt iedereen met plezier aan.
Deze grote zorgorganisatie in de provincie Groningen biedt een divers zorgpakket aan zijn clienten. Afhankelijk van de zorgzwaarte wonen clienten in een van de locaties op een voor hem of haar best passende afdeling. Tevens is het voor clienten mogelijk om van deze organisatie thuiszorg te ontvangen.

Als Helpende Plus kunnen wij jou het volgende bieden;

Een salaris conform CAO VVT FWG 25 met een max. van €2397,39 bruto (op basis van een fulltime dienstverband);
Bijscholing tot Helpende Plus;
De mogelijkheid om via GoodHabitz online trainingen te volgen die jouw kennis op verschillende gebieden kunnen uitbreiden;
Een leuke werkplek binnen een enthousiast team;
In eerste instantie een tijdelijke overeenkomst met kans op een vast contract;
Goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Bij interesse ontvangen wij graag z.s.m. jouw motivatie en cv. Reageren kan via de ‘solliciteren’ button op onze website. In geval van vragen kunnen deze worden gesteld via 5706@startpeople.nl of bel ons op 0592 - 338 337.