Kies je vacature
Vindt de baan die bij jou past.
Je solliciteert
Jij stuurt ons jouw gegevens en wij gaan deze met veel interesse bekijken.
Wij hebben contact
Match jij op de vacature? Dan nemen wij snel contact op om je beter te leren kennen.
Persoonlijke kennismaking
Wil jij ons ook beter leren kennen? Dan gaan we samen een kop koffie of thee drinken.
Jij gaat van start!
Wij regelen het papierwerk en jij zet de krabbel. Welkom bij de club!
jouw baan in 5 stappen

Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Helpende Plus

Start People Medi Interim Roermond

Standplaats
Weert
Opleiding
MBO 1/2
Vakgebied
Zorg
Vacaturenummer
1AV0013844

Als helpende Plus werk fulltime en het rooster dusdanig dat het goed te combineren is met je privé leven, Je kunt iedere maand uitkijken naar jouw vast inkomen.
Met jouw enthousiasme help je de bewoners in hun dagelijks leven en ben je samen met collega’s verantwoordelijk voor de werkzaamheden als helpende + op een p.g. afdeling. Je ondersteunt bij het opstaan, verzorgt het beddengoed, je zorgt dat de huiskamer op orde is, je ondersteunt bij de maaltijden en nog veel maar je zorgt er ook voor dat het gezellig is op de afdeling.
Geen dag is hetzelfde, geen bewoner is hetzelfde maar jij bent dezelfde Helpende Plus die elke keer een lach kan toveren op het gezicht van deze bewoners? Als jouw werkdag er op zit ga jij ook met een tevreden gevoel naar huis.
Je hebt de mogelijkheid om je ervaringen uit te breiden en je kunt je hobbys en je sociaal leven combineren met deze baan.

Als jij iemand bent die graag voor anderen zorgt , zelfstandig kan werken en de verantwoordelijkheid kan dragen voor de juiste medicatieverstrekking dan willen wij je graag spreken.
Belangrijk is dat je in het bezit bent van een diploma Helpende Plus of een vergelijkbare opleiding. Mocht je nog verder willen leren naar niveau 3 is dit zeker bespreekbaar. Er zijn groeimogelijkheden in functie en salaris.

Iedere zorgorganisatie is anders. Bij dit huis in Weert heb je nu de mogelijkheid om kennis te maken met een zorginstelling voor ouderenzorg die aan jouw verwachting kan voldoen.
Het huis biedt alle vormen van ouderenzorg onder één dak. Het betreft verzorging maar ook complexe verpleging. Er zijn appartementen voor cliënten met indicatie voor zorg met verblijf en behandeling.
Belangrijk is de zorg op maat binnen een prettige en veilige leefomgeving. Een nieuw Thuis waar gezelligheid en sfeer erg belangrijk zijn en waar volop activiteiten zijn.

Als Helpende Plus
Geef jij aan welke uren je kunt werken, je contact kan daarop worden aangepast.
Kun jij bijscholingen volgen zoals: tiltechnieken, steunkousen, incontinentie, reanimatie, eet- en drinkproblemen, BHV.
Ligt jouw salaris ligt tussen € 1800,- en € 2500,-. Dit loon is exclusief vakantie geld en verlofdagen en onregelmatigheidstoeslagen.
Werk in een sfeervolle omgeving met nieuwe collega’s.
behoort een vast aanstelling tot de mogelijkheden.
Krijg je goede begeleiding op de werkvloer.
Heb je naast je werk nog tijd om leuke dingen te doen zoals je sociale contacten onder houden, sporten, uitgaan, festivals bezoeken of wat jij verder belangrijk vindt om naast je werk te doen.