Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People - én de bedrijven die horen bij RGF Staffing the Netherlands - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Helpende plus flexpool parttime

Start People Medi Interim Overijssel

Standplaats
Ugchelen
Opleiding
MBO
Vakgebied
Zorg
Vacaturenummer
1AV0059168

Over de functie
Ben jij de helpende die affiniteit heeft met psych(iatr)ische-, sociaal maatschappelijke en/of verslavingsproblematiek? Dan hebben wij een hele interessante werkplek voor je!

Voor het leger des Heils zoeken wij namelijk meerdere helpende (plus). Voor deze zelfstandige functie zijn wij op zoek naar zorgprofessionals die graag huishoudelijke ondersteuning verrichten, maar ook de basiszorg op aanwijzing van verpleegkundige en /of verzorgende IG kunnen geven. Een zeer veelzijdige, uitdagende functie waar je als professional in staat wordt gesteld om een positieve begeleiding te bieden.
Als helpende (plus) ben je er voor onze deelnemers. Je werkt in een verpleeghuis en verricht de werkzaamheden ten behoeve van de deelnemers, ondersteunt de zorgtaken (ADL) en huishoudelijke activiteiten. Je beheert ook de medicatie, als je daartoe bevoegd bent, en verstrekt deze. Je stimuleert de deelnemer om zo veel mogelijk deel te nemen aan het gewone dagelijkse leven.

Functie-eisen

 • Je beschikt over een afgeronde opleiding MBO-Helpende (Plus) niveau 2;
 • Je hebt ervaring met het verlenen van adl-zorg;
 • Je bent leergierig, betrokken bij de doelgroep;
 • Je vindt het geen probleem om onregelmatige diensten te werken
 • Je kunt een verklaring omtrent gedrag (VOG) overleggen, niet ouder dan 3 maanden, of bent bereid deze aan te vragen;
 • Je bent beschikbaar voor minimaal 8 uur per week en bereid om deel te nemen in onze flexpool

Over het bedrijf
Het Leger des Heils beweegt mensen om grip op hun leven te houden of terug te krijgen op een laagdrempelige manier. De deelnemers zijn dak- en/of thuisloos en hebben vaak meervoudige, langdurende of acute problemen. Zij verleent hulp aan kwetsbare mannen, vrouwen en kinderen die ondersteuning nodig hebben op het gebied van (geestelijke) gezondheid, (beschermd) wonen, financiën, werk en opvoeding. De organisatie biedt onderdak en een veilige omgeving om de kwaliteit van het leven te bevorderen. Mensen worden in beweging gebracht en ondersteund om het heft weer in eigen handen te kunnen nemen.

Wat we bieden

 • Inschaling functie helpende volgens CAO VVT FWG 25 (€1.960 tot €2.555- o.b.v. 36 uur)
 • Een tijdelijk dienstverband met mogelijkheid tot verlenging. Uiteraard in overleg met jouw wensen;
 • Mogelijkheid om je eigen rooster te beheren en te werken op basis van jouw beschikbaarheid;
 • Vakantiegeld, vakantiedagen (waarvan vijf bovenwettelijke vakantiedagen op fulltime basis) en onregelmatigheidstoeslagen;
 • Pensioenregeling na 26 gewerkte weken;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Scholingsmogelijkheden om jouw deskundigheid op peil te houden (denk aan trainingen voor til- en transfertechnieken, dementie en medicatietoediening)
 • Toegang tot onze digitale leeromgeving met meer dan 100 leuke en leerzame trainingen en cursussen die je gratis kunt volgen.