Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People – én de bedrijven die horen bij USG People Holdings BV. - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Helpende Plus Partime

Start People Medi Interim PU Tilburg

Standplaats
Bergen op Zoom
Opleiding
MBO 1/2
Vakgebied
Zorg
Vacaturenummer
1AV0008891

Als je je herkent in onderstaande verhaal, ben jij de zorgprofessional die we zoeken!

Jouw dag is erg veelzijdig, omdat iedere bewoner anders is. Jij levert een grote bijdrage aan de huiselijk sfeer en zorgt ervoor dat onze bewoners zich veilig voelen bij jou. Samen met je team ben je verantwoordelijk om de zelfredzaamheid van de bewoner te bevorderen. Je dag begint met het inlezen van de dossiers van de verschillende bewoners die jij gaat verzorgen. Zo bepaal je welke zorg er die dag nodig is. Je observeert en rapporteert wanneer de situatie van de bewoner verandert.

 • Je bent in het bezit van diploma Helpende niveau 2 (of soortgelijk) aangevuld met een certificaat voor Helpende Plus;
 • Je bent collegiaal, enthousiast en flexibel;
 • Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel en komt, als vanzelfsprekend, de gemaakte afspraken na;
 • Je bent zelfverzekerd en staat stevig in je schoenen;
 • Je bent minimaal 16 uur beschikbaar per week;
 • Bij indiensttreding vragen wij een Verklaring Omtrent Gedrag te overleggen.

Onze opdrachtgever is gevestigd in Bergen op Zoom, nabij Breda en Zeeland en is een zorgorganisatie in d eouderenzorg. Het betreft een organisatie die niet bepaald doorsnee is, geen dertien in een dozijn. Een tikkeltje eigenzinnig zelfs en daar zijn zij ook trots op. Deze zorgorganisatie biedt de beste zorg, waar thuis ook is. Sterker nog: zij vindt dat iedereen mag weten hoe ruim 2.500 betrokken medewerkers en vrijwilligers er elke dag weer voor zorgen dat iedereen op de Brabantse Wal op een waardige manier oud kan worden. Liefst zo lang mogelijk thuis natuurlijk, maar ook in de gastvrije omgeving van één van onze zorg- en verpleegcentra in de buurt. Wil jij ook werken bij deze zorgorganisatie? Laat het ons weten en solliciteer!

 • Parttime werken vanaf 12 uur per week;
 • Salaris conform CAO VVT maximaal bij 36 uur per week, afhankelijk van
  de opdrachtgever, schaal 25/max 2555 excl. ORT;
 • Afwisselend en uitdagend werk;
 • Eigen regie over agenda en diensten.

Heb je na het lezen van deze vacature nog vragen of wil je het liefst meteen solliciteren? Neem dan contact met ons op via onderstaande gegevens. Solliciteren kan ook direct via de solliciteer functie. Vergeet je niet jouw cv mee te sturen?