4 stappen desktop
Sollicitatie flow 2

Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Helpende (plus) parttime

Start People Medi Interim Deventer

Standplaats
Deventer
Opleiding
MBO 1/2
Vakgebied
Zorg
Vacaturenummer
7260000419

Elke dag een glimlach brengen op de gezichten van cliënten en collega's, Wie wil dat nou niet?
Je komt waarvoor je bent opgeleid namelijk zorg verlenen, plezier brengen en bewoners ondersteunen bij hun dagelijkse handelingen.

Sta jij stevig in je schoenen en houd jij van afwisseling? Ga jij een uitdaging niet uit de weg en wil jij graag binnen een leuk en gezellig team werken? Lees dan gauw verder!

Voor onze opdrachtgevers in Apeldoorn, Zutphen en Deventer zijn wij op zoek naar een helpende+ die beschikbaar is voor ongeveer 16 uur per week op basis van een tijdelijk dienstverband. Als helpende+ assisteer je het zorgteam bij de begeleiding en verzorging van de bewoners. Hierbij verricht je huishoudelijke werkzaamheden op de afdeling en zorg je voor een fijne en prettige woonomgeving voor de bewoners. Dus ben jij een helpende+ en houd jij ervan om een gezellig praatje te maken tijdens je werk, ben je zorgzaam en doe je werk met een glimlach dan is dit de functie voor jou.

Als helpende+ voldoe jij aan de volgende eisen.

  • Je bent in het bezit van een afgerond diploma tot helpende+;
  • In het bezit van het certificaat 'Medicatie uitreiken en toedienen';
  • Je bent flexibel inzetbaar;
  • Je bent zorgzaam en hebt affiniteit met de ouderenzorg.

Je werkplek bevindt zich bij verschillende opdrachtgevers rondom Deventer, Apeldoorn of Zutphen. Dus een fantastische manier om je kennis met de diversiteit aan zorginstellingen en cliëntgroepen te vergroten. Hierdoor werk je actief aan een veelzijdig cv en breid je jouw netwerk uit! Tot onze opdrachtgevers behoren zorgorganisaties die dag en nacht verzorging, verpleging en gespecialiseerde zorg bieden zowel intra- als extramuraal in de regio.

Start People Medi Interim, onderdeel van USG People, is als intermediair al meer dan 30 jaar toonaangevend op de arbeidsmarkt, in alle sectoren en functies in de zorg en welzijn. Onze opdrachtgevers vind je in disciplines als verzorgings- en verpleeghuizen, ziekenhuizen, gehandicaptenzorg, de thuiszorg en kinderopvang. Dagelijks zijn vele duizenden flexmedewerkers via Start People Medi Interim aan het werk. Start People Medi Interim beschikt over een rijk geschakeerd palet aan diensten, variërend van uitzenden, detacheren, werving en selectie tot poolmanagement. Start People Medi Interim kent een uitgebreid netwerk van vestigingen met een landelijke dekking.

Als helpende+ kunnen wij jou het volgende bieden;

  • Een salaris conform CAO VVT met een max. van €2397,39 bruto (op basis van een fulltime dienstverband);
  • De mogelijkheid om via GoodHabitz online trainingen te volgen die jouw kennis op verschillende gebieden kunnen uitbreiden;
  • Een leuke werkplek binnen een enthousiast team;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Bij interesse ontvangen wij graag z.s.m. jouw motivatie en cv. Reageren kan via de ‘solliciteren’ button op onze website. In geval van vragen kunnen deze worden gesteld via 5704@startpeople.nl of bel ons op 0570-641095