4 stappen desktop
Sollicitatie flow 2

Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Helpende (plus) parttime Apeldoorn

Start People Medi Interim Deventer

Standplaats
Deventer
Opleiding
MBO 1/2
Vakgebied
Zorg
Vacaturenummer
7260000419

Elke dag jouw cliënten en collega's een leuke dag bezorgen door middel van jouw aanwezigheid. Wil jij dat ook? Lees dan snel verder.

Jij vindt het belangrijk dat jouw cliënten een gezellige dag hebben en daarbij de zorg krijgen die zij verdienen. Je helpt de cliënten bij hun dagelijkse handelingen. Denk hierbij aan: het aan- en uittrekken van de steunkousen, het verzorgen van hun maaltijden en natuurlijk een gezellig kletspraatje. Krijg jij energie van het zorgen voor anderen? En werk jij graag in een gezellig team? Dan past deze functie perfect bij jou!

  • Je bent in het bezit van een afgerond diploma tot helpende
  • In het bezit van het certificaat 'Medicatie uitreiken en toedienen' is een pré. Heb jij deze niet? En wil jij deze wel graag behalen? Dan is dit mogelijk!
  • Je bent flexibel inzetbaar
  • Je bent zorgzaam en hebt affiniteit met de ouderenzorg

Je werkplek bevindt zich bij verschillende opdrachtgevers rondom Deventer, Apeldoorn of Zutphen. Dus een fantastische manier om je kennis met de diversiteit aan zorginstellingen en cliëntgroepen te vergroten. Hierdoor werk je actief aan een veelzijdig cv en breid je jouw netwerk uit! Tot onze opdrachtgevers behoren zorgorganisaties die dag en nacht verzorging, verpleging en gespecialiseerde zorg bieden zowel intra- als extramuraal in de regio.

Start People Medi Interim, onderdeel van USG People, is als intermediair al meer dan 30 jaar toonaangevend op de arbeidsmarkt, in alle sectoren en functies in de zorg en welzijn. Onze opdrachtgevers vind je in disciplines als verzorgings- en verpleeghuizen, ziekenhuizen, gehandicaptenzorg, de thuiszorg en kinderopvang. Dagelijks zijn vele duizenden flexmedewerkers via Start People Medi Interim aan het werk. Start People Medi Interim beschikt over een rijk geschakeerd palet aan diensten, variërend van uitzenden, detacheren, werving en selectie tot poolmanagement. Start People Medi Interim kent een uitgebreid netwerk van vestigingen met een landelijke dekking.

Als helpende+ kunnen wij jou het volgende bieden;

  • Een salaris conform CAO VVT met een max. van €2397,39 bruto (op basis van een fulltime dienstverband);
  • De mogelijkheid om via GoodHabitz online trainingen te volgen die jouw kennis op verschillende gebieden kunnen uitbreiden;
  • Een leuke werkplek binnen een enthousiast team;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Bij interesse ontvangen wij graag z.s.m. jouw motivatie en cv. Reageren kan via de ‘solliciteren’ button op onze website. In geval van vragen kunnen deze worden gesteld via 5704@startpeople.nl of bel ons op 0570-641095