Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Helpende plus parttime flexpool

Start People Medi Interim Noord Holland

Standplaats
Alkmaar
Opleiding
MBO 1/2
Vakgebied
Zorg
Vacaturenummer
1AV0037381

Aan de slag als helpende plus? Wil jij jouw eigen uren indelen?
Dan is deze vacature wat voor jou!

Voor een organisatie in regio Heerhugowaard, Alkmaar en de Rijp zoeken wij versterking voor de flexpool in de extramurale zorg. Hierbij kan jij wekelijks jouw beschikbaarheid doorgeven, dus jij bepaalt zelf wanneer je werkt!
Wat ga je doen?

Samen met het gehele team zorg jij als zorgtopper ervoor dat de cliënten nog zo lang mogelijk in hun eigen vertrouwde omgeving mogen blijven wonen. Elk bezoek is een echt één op één moment tussen jou en de cliënt, zonder tussenkomst van een pieper of collega’s.
Als helpende plus bezoek je klanten thuis om ze te verzorgen in hun vertrouwde omgeving. Je helpt ze daar waar ze hulp nodig hebben en daagt ze uit in wat ze zelf nog kunnen doen. Je werkt zelfstandig, maar toch ook samen. Jij bent verantwoordelijk voor de cliënten die aan jou zijn toevertrouwd, maar hierbij kun je altijd rekenen op de hulp van collega’s uit je team. Je voert zorg-technische handelingen uit en ondersteunt de klant met de algemene dagelijkse levensverrichtingen zoals douchen of wassen en aankleden.

  • Diploma Helpende plus;
  • Jij wordt blij van afwisselend werk;
  • Vanaf 4 uur per week beschikbaar.

Deze organisatie biedt zorg en ondersteuning in een groot deel van Noord-Holland, zoals de kop van Noord-Holland, Zaanstreek/Waterland en Amsterdam. Bij deze organisatie staat de cliënt en werknemer centraal, innovatie staat voorop en er wordt altijd naar de best mogelijke zorg gekeken.

  • Een contract voor bepaalde tijd;
  • Een marktconform salaris volgens CAO VVT schaal 30, minimaal €1747,66 en maximaal €2468,58 bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband;
  • Reiskostenvergoeding conform CAO VVT;
  • Een fijne werkomgeving en een veelzijdige baan;
  • Met jouw eigen GoodHabitz account heb je gratis toegang tot meer dan 120 online trainingen. Je deze geheel op eigen initiatief en tempo volgen. Leer bijvoorbeeld Mindfullness of een vreemde taal