Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 1,5 MiB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschied op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

 

 


Helpende Plus / PG

Start People Medi Interim Leiden

Standplaats
Leiden
Opleidingsniveau
MBO 1/2
Vakgebied
Zorg
Vacaturenummer
7292000364

Elke dag een glimlach brengen op de gezichten van cliënten en collega's, Wie wil dat nou niet?
Je komt waarvoor je bent opgeleid namelijk zorg verlenen, plezier brengen en bewoners ondersteunen bij hun dagelijkse handelingen.

Als helpende plus is geen dag hetzelfde. Jouw takenpakket bestaat in teamverband of individueel uit het helpen van cliënten bij ADL werkzaamheden, het aanreiken van medicatie, rapporteren en het contacteren van specialisten, apotheken en verpleegkundigen. Als helpende plus zorg jij dat de cliënten geholpen en verzorgd worden. Je komt te werken op een psychogeriatrie afdeling van dit verzorgingstehuis. Je hebt dan ook affiniteit met het verzorgen en begeleiden van deze doelgroep. Je ziet het als een uitdaging om met jouw warme benadering en het inzetten van creativiteit of humor een rustige een gezellige sfeer op de afdeling te creëren. We zijn op zoek naar iemand die voor meerdere maanden het team op deze afdeling wil versterken. Doordat het een opdracht is voor een langere periode word je echt onderdeel van het team.

Neem dan snel contact met ons op!

 • Je bent in het bezit van een MBO diploma helpende niveau 2
 • Aangevuld met de Medicatiemodule (302)
 • Relevante werkervaring
 • Je werkt zowel in teamverband als individueel
 • Je bent communicatief vaardig en hebt een goed empathisch vermogen
 • Je vindt het leuk om een positieve bijdrage te leveren aan de oudere medemens

Start People Medi Interim is een arbeidsintermediair gespecialiseerd in de zorg- en welzijnssectormet een breed dienstenpakket. Of je nu geïnteresseerd bent in een vaste, tijdelijke baan ofnaar een mooie ZZP-opdracht, Start People Medi Interim kan jou helpen. We zijn dé specialistuitzenden, detacheren, werving & selectie en ZZP-bemiddeling. Jouw werk is onze zorg!

Wij bieden je:

 • een fijne werkplek in (de omgeving van) Leiden.
 • 16-36 uur per week.
 • goede ontwikkelingsmogelijkheden
 • diverse trainingen zoals “til- en transfertechnieken” en medicatie trainingen.
 • inschaling conform CAO VVT, afhankelijk van je werkervaring tussen € 1747,66 en € 2397,39 bij een fulltime dienstverband
 • 8% vakantiegeld.

Voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek neem je contact met ons op via de sollicitatiebutton of via onderstaande contactgegevens. Ook als je nog niet precies weet waar je naar op zoek bent, ben je welkom om contact op te nemen voor een oriënterend gesprek.

5733@StartPeople.nl
071 - 5143145