4 stappen desktop
Sollicitatie flow 2

Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Helpende somatiek parttime

Start People Medi Interim PU Tilburg

Standplaats
Schijndel
Opleiding
MBO
Vakgebied
Zorg
Vacaturenummer
1AV0002867

Als Helpende Somatiek biedt je jouw hulp aan cliënten met een indicatie. Samen met jouw team ben je verantwoordelijk voor de persoonlijke verzorging en woonbegeleiding. Je ondersteunt jouw cliënten bij de Algemene Dagelijkse Levensverrichtingen (ADL), zoals douchen en aankleden, maar daarnaast moedig je hen aan om zoveel mogelijk zelfstandig te doen. Ook help je met huishoudelijk taken, zoals het bereiden van maaltijden. Jij geeft jouw cliënten net dat ene beetje extra aandacht wat zo belangrijk is en signaleert bijzonderheden om dit vervolgens te rapporteren en te bespreken met je collega’s.

Jij maakt makkelijk contact met de bewoners, je hebt oog voor details en met jouw enthousiasme breng jij een hoop positiviteit met je mee. Uiteraard heb je een afgerond diploma MBO Helpende (niveau 2) en aantoonbare ervaring in de zorg. Zelfstandig werken is voor jou geen probleem en jij bent een collega waarop je collega's kunnen bouwen. Je bent invoelend, tactvol, hulpvaardig en je hebt een gastvrije houding. Daarnaast wil je werken in de regio van Eindhoven en heb je bij voorkeur eigen vervoer.

Om in dienst te treden bij Start People Medi Interim vragen wij je vooraf een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen van max, 3 maanden oud.

Vanuit ons landelijke netwerk bieden we alle vormen van flexibele arbeid en verlenen we uiteenlopende diensten op gebied van human resources. Al vanaf de oprichting in de jaren zeventig gaat het ons maar om één ding: mensen aan een baan helpen.

Na je sollicitatie nemen we telefonisch contact met je op voor een eerste kennismaking en nemen we je wensen door. Als we tot overeenstemming komen, nodigen we je uit op onze vestiging voor een persoonlijke kennismaking. In het gesprek gaan we nader in op je wensen, vertellen we je over onze werkwijze en bespreken we de mogelijkheden voor samenwerking met je. We hechten veel waarde aan persoonlijk contact in onze samenwerking. Je kunt persoonlijke begeleiding van een vaste contactpersoon verwachten.

Momenteel zijn we op zoek naar enthousiaste en deskundige medewerkers voor onze opdrachtgevers. Wil je meer inzicht in jouw loopbaanmogelijkheden en vervolgstappen in jouw carrière? Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken!
Of je nu student, starter, doorstromer of herintreder bent, onze ambitie is om zo goed mogelijk antwoord te geven aan jouw loopbaanwens.
Heb je of volg je een zorggerelateerde opleiding? Ook dan nodigen we je uit om te reageren op onze vacatures of een open sollicitatie te sturen.

Je krijgt een dienstverband voor bepaalde tijd, te beginnen met een contract van 6 maanden. Het aantal uren dat je wilt werken is bespreekbaar en kan liggen tussen 8 en 36 uur per week, je kunt dus parttime aan de slag. Daarnaast ontvang je een salaris van maximaal €2397,39 bruto per maand o.b.v. een 36-urige werkweek (FWG 25) conform CAO VVT. Inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring.
Uiteraard ontvang je een reiskostenvergoeding conform CAO VVT en 8% vakantiegeld en opbouw van vakantiedagen. De organisatie biedt jou volop de ruimte om jezelf te kunnen ontwikkelen, door het volgen van diverse zorg gerelateerde trainingen, zoals medicatietraining, training dementie, BHV, etc. Ook krijg je gratis toegang tot meer dan 100 online trainingen.
Je hebt veel invloed op je planning en beschikbaarheid via onze gebruiksvriendelijke app, en de mogelijkheid om bij verschillende zorgorganisaties en afdelingen te werken.

Spreekt deze vacature je aan?
Dan nodigen wij je van harte uit te reageren. We gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken.
Mocht je vragen hebben over deze vacature, dan kun je contact opnemen met Katja van den Elshout via het emailadres planunutbrabant@startpeople.nl of via de telefoon op nummer 088-0045806.