Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People - én de bedrijven die horen bij RGF Staffing the Netherlands - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Helpende Zorg en Welzijn parttime

Start People Medi Interim Brabant

Standplaats
Tilburg
Opleiding
MBO 1/2
Vakgebied
Zorg
Vacaturenummer
1AV0048240

Als helpende zorg en welzijn maken jouw inlevingsvermogen en je gevoel voor ouderen je bijzonder. Dat merken de cliënten in alles wat je doet. Ben jij degene die als helpende echt iets wilt toevoegen aan de zorg? Sta je klaar voor de cliënt om elke dag het maximale uit het leven te halen? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Als helpende help je de bewoners met ADL en ondersteun je de bewoners. Je kan goed signaleren en samenwerken met je collega’s.

Samen werken we elke dag hard voor de allerbeste persoonlijke zorg. En jij gaat daar als helpende op jouw manier maximaal aan bijdragen. Daarom is het belangrijk dat:

  • Je een diploma Helpende niveau 2 of Helpende plus hebt
  • Je kennis van en ervaring met huishoudelijke en verzorgende werkzaamheden hebt
  • Je goed zelfstandig kunt werken, maar ook in teamverband
  • Je dag- en avonddiensten kan werken
  • Je in het bezit bent van een rijbewijs en een auto
  • Je snel schakelt en problemen direct oplost
  • Je invoelend, tactvol en hulpvaardig bent
  • Je goed bent in de sociale omgang. Ook met vrijwilligers en mantelzorgers

De organisatie biedt zowel zorg aan huis als op een aantal vaste locaties in Tilburg en omgeving.
Gemoedelijke werksfeer.

Aanbod
We willen graag dat jij je, als helpende, op je plek voelt en dat je jezelf blijft ontwikkelen. Daarom bieden wij jou scholingsmogelijkheden om jouw bevoegd- en bekwaamheden op peil te houden.
De functie van Helpende is ingeschaald in FWG 25 (maximaal € 2481,30 per maand) conform de CAO VVT. Op basis van jouw wensen bepalen we samen het aantal uur..
Vakantiegeld, vakantiedagen (waarvan vijf bovenwettelijke vakantiedagen op fulltime basis) en onregelmatigheidstoeslagen;
Reiskostenvergoeding conform de CAO VVT;
Toegang tot onze digitale leeromgeving om leuke trainingen en cursussen te volgen voor o.a. je persoonlijke ontwikkeling.

Wat is jouw ideale werksituatie? Wij gaan graag met jou hierover in gesprek. Wij zien jouw sollicitatie graag tegemoet en kijken uit naar een kennismaking!
Bellen of mailen kan ook op: 088-0045810 of mediinterimbrabant@startpeople.nl.