Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Helpende zorg Parttime

Start People Medi Interim PU Amersfoort

Standplaats
Veenendaal
Opleiding
MBO
Vakgebied
Zorg
Vacaturenummer
1AV0003511

Ben je bezig met je opleiding als Verzorgende IG of Verpleegkundige of ben je Helpende en wil je naast je opleiding graag extra uren werken in de ouderenzorg? Lees dan snel verder.

In Zeist en omgeving zijn wij voor verschillende locaties in de ouderenzorg op zoek naar een Helpende of (bijna) afgestudeerde Verzorgende of Verpleegkundige voor minimaal 8 uur per week. Deze locaties zijn ook goed te bereiken vanuit Utrecht of Amersfoort. Door de verschillende locaties in de ouderenzorg en de soorten zorg is dit de perfecte manier om ervaring op te doen met de verschillende soorten doelgroepen zoals PG, somatiek en revalidatie. Samen met je collega's verzorg, begeleid en ondersteun je de bewoners. Je verricht de ADL (Algemene Dagelijkse Levensverrichtingen) en werkt met diverse tilliften.
Genoeg mogelijkheden om je verder te ontwikkelen en ervaring op te doen. Op deze manier kan je kijken welke zorginstelling en/of doelgroep het beste bij je past en begeleiden wij je in je verdere loopbaan. Je komt in een pool van zorgprofessionals terecht. Hierin kan je zelf je werktijden bepalen en aangeven d.m.v. een app. Daarnaast kunnen wij je een contract voor bepaalde tijd bieden en kan je zowel parttime als fulltime aan de slag. Alles in overleg met jouw wensen.

 • Je bent in het bezit van een diploma MBO helpende of 2e jaars MBO Verpleegkunige of Verzorgende IG student;
 • Je bent bevoegd en bekwaam met ADL (Algemene Dagelijkse Levensverrichtingen) en diverse tilliften;
 • Je wilt naast je huidige studie graag extra uren werken in de ouderenzorg;
 • Je wilt je eigen werktijden kunnen bepalen.

Ieder mens heeft dromen en verlangens. Onze opdrachtgever wil deze voor ouderen helpen realiseren, met toegewijde zorg- en dienstverlening. Van welzijnsactiviteiten tot hospicezorg. Ontstaan vanuit de plaatselijke kerken en gemeenten, geworteld in de lokale samenleving en verbonden met het christelijke geloof biedt onze opdrachtgever zorg voor lichaam, geest en ziel. De opdrachtgever telt 15 locaties in de regio’s Veenendaal en Zeist met ongeveer 1600 medewerkers en 1300 vrijwilligers.

Binnen de flexpool van Start People Medi Interim is een leuk en enthousiast team van zorgprofessionals werkzaam in verschillende functies zoals verpleegkundige, verzorgende en helpenden.
Wil jij ook als een van deze zorgprofessionals de cliënten ondersteunen in hun dagelijkse levensbehoefte, zodat zij hun leven zoveel mogelijk kunnen leiden volgens eigen wensen? Neem dan (vrijblijvend) contact op en we bespreken de mogelijkheden onder het genot van een kopje koffie.
Mocht je vragen hebben over deze vacature, dan kun je vrijblijvend contact opnemen via 5748@startpeople.nl of via telefoonnummer 088-0045803

salariëring conform CAO VVT schaal 25;

 • een tijdelijk dienstverband van 6 maanden met mogelijkheid tot verlenging. Uiteraard in overleg met jouw wensen;
 • mogelijkheid om je eigen rooster te beheren en te werken op basis van jouw beschikbaarheid;
 • vakantiegeld, vakantiedagen (waarvan vijf bovenwettelijke vakantiedagen op fulltime basis) en onregelmatigheidstoeslagen;
 • pensioenregeling;
 • reiskostenvergoeding;
 • scholingsmogelijkheden om jouw deskundigheid op peil te houden (denk aan trainingen voor til- en transfertechnieken, dementie en medicatietoediening)
 • toegang tot onze digitale leeromgeving om leuke trainingen en cursussen te volgen.