Kies je vacature
Vindt de baan die bij jou past.
Je solliciteert
Jij stuurt ons jouw gegevens en wij gaan deze met veel interesse bekijken.
Wij hebben contact
Match jij op de vacature? Dan nemen wij snel contact op om je beter te leren kennen.
Persoonlijke kennismaking
Wil jij ons ook beter leren kennen? Dan gaan we samen een kop koffie of thee drinken.
Jij gaat van start!
Wij regelen het papierwerk en jij zet de krabbel. Welkom bij de club!
jouw baan in 5 stappen

Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Herstel coördinator GGZ/ parttime

Start People Medi Interim Leiden

Standplaats
Leiden
Opleiding
HBO
Vakgebied
Zorg
Vacaturenummer
1AV0013245

Jij bewaart het overzicht over de case van de cliënt. Binnen de doelgroep is er sprake van psychische- en verslavingsproblematiek. Samen met de client stel je een plan op. Jij zet de juiste zorg in en zorgt dat het zorgnetwerk om de client heen goed met elkaar schakelt. Je evalueert het plan en de voortgang van de client. Waar nodig pas je het plan aan.
Door jouw ervaring als begeleider voor cliënten met multi-problematiek weet precies welke uitdagingen het werk met zich meebrengt. Jij weet met kleine stappen de cliënten verder te helpen en naast hen te staan. Je bouwt een vertrouwensband op met de client en geeft grenzen aan waar nodig.
Dit is een functie voor 24-36 uur per week. Je komt te werken in een zelfsturend team en hebt daardoor als herstel coördinator een brede functie. Zo schakel je met het gehele zorgnetwerk om de cliënten heen en stuur je jouw collega herstelbegeleiders aan. Daarnaast neem je verschillende teamtaken op je zoals het verzorgen van activiteiten of het regelen van de planning.

 • Je bent in het bezit van je HBO opleiding Social Work;
 • je houdt van aanpakken en kunt grenzen stellen;
 • je hebt ervaring met cliënten met soortgelijke problematiek;
 • je hebt kennis van verschillende complexe psychiatrisch ziektebeelden;
 • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring met de doelgroep;
 • je bent bereid om onregelmatige diensten te werken.

Deze organisatie zet zich in voor mensen met een psychische- en sociale kwetsbaarheid. Binnen deze organisatie wordt er gewerkt met de SRH methode. Er wordt gefocust op het omgaan met kwetsbaarheid, het versterken van de eigen kracht en het sociale netwerk. Dit om de kwaliteit van leven te verbeteren.
Het is een kleine organisatie in omgeving Zoetermeer, Leiden, Rijswijk en Den Haag.

 • Werken met een unieke, kwetsbare en uitdagende doelgroep;
 • de intentie van de opdrachtgever om na jouw opdracht van een halfjaar direct bij de opdrachtgever in dienst te gaan;
 • salaris volgens CAO GGZ van min. €2017,- en max. €3229,-;
 • reiskostenvergoeding;
 • 8,33 % vakantiegeld;
 • geen proeftijd;
 • minimaal 2 inwerkdiensten;
 • altijd een vast contactpersoon binnen Start People;
 • de mogelijkheid om online cursussen te volgen in ons GoodHabitz portaal of deel te nemen aan onze trainingsdagen (volg bijvoorbeeld de training omgaan met agressie).

Ben jij enthousiast geworden? Zet dan snel de eerste stap door te solliciteren via onderstaande button.

Na je sollicitatie nemen we telefonisch contact met je op voor een eerste kennismaking en nemen we je wensen door. In afwachting van alle ontwikkelingen rondom het Coronavirus, hebben we verschillende digitale middelen tot onze beschikking om een kennismakingsgesprek te voeren, bijvoorbeeld via Skype of Whatsapp videobellen. Het is dus niet noodzakelijk om naar één van onze vestigingen te komen. In het gesprek gaan we nader in op je wensen, vertellen we je over onze werkwijze en bespreken we de mogelijkheden voor samenwerking met je. We hechten veel waarde aan persoonlijk contact, maar gezien de huidige situatie kiezen we voor andere mogelijkheden.