4 stappen desktop
Sollicitatie flow 2

Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Hiker | Chauffeur | Vast werk

Start People Inhouse Services - Amsterdam

Standplaats
Amsterdam
Opleiding
MBO 1/2
Vakgebied
Transport
Vacaturenummer
1AV0005428

Ben jij op zoek naar vast werk voor langere tijd in de autobranche? Zie jij jezelf als een goede chauffeur en vind jij het leuk om elke dag in verschillende auto's te rijden? Dan zijn we op zoek naar jou! Wij zijn op zoek naar een fulltime hiker/chauffeur in Amsterdam!

In de functie van hiker/chauffeur houd jij je bezig met het verplaatsen van personenauto's van allerlei merken en types op het terrein van onze opdrachtgever Koopman. Denk hierbij aan het parkeren van de onlangs gelostte auto's van de boot op het terrein. Daarnaast zul je ook auto's naar de vrachtwagens toe rijden die de auto's verder vervoeren. Ook moeten de auto's naar de collega's in de werkplaats (APK monteurs, schadeherstellers of autopoetsers) gereden worden, zodat zij aan de auto kunnen werken.

Naast het verplaatsen van auto's horen er bij de functie van hiker ook andere werkzaamheden zoals de accu's checken en de bandenspanning meten.
Als je komt werken bij Koopman word je ingepland in twee verschillende diensten; 07:00-15:45 en 15:45-20:15

Word jij enthousiast na het lezen van deze functieomschrijving? Ben jij een uitstekende chauffeur die verantwoord met auto's om gaat? Reageer dan op deze aantrekkelijke functie!

Kun jij je terugvinden in onderstaande vaardigheden en competenties? Reageer dan snel!

  • In het bezit van een rijbewijs B (minimaal 2 jaar);
  • Fulltime beschikbaar en minimaal 2 zaterdagen per maand;
  • In het bezit van eigen vervoer;
  • Het aanvragen van een VOG is onderdeel van de selectieprocedure;
  • Flexibel, verantwoordelijk en leergierig.

Werken bij Koopman Car Terminal betekent werken in een snelgroeiende, internationaal georiënteerde onderneming met een ambitieus team. Op professionele wijze werken zij aan een optimale dienstverlening voor hun klanten. Zij bieden een breed scala aan automotive diensten en hebben klanttevredenheid hoog in het vaandel staan.

Wij bieden een uitdagende fulltime functie. Bij goed functioneren heb je kans op vast werk doordat er meerdere verleningen mogelijk zijn.

  • Een uitdagende functie als hiker/chauffeur waarbij je nieuwe auto's van allerlei merken en types rijdt;
  • Een salaris van €9,57 bruto per uur;
  • Een reiskostenvergoeding voor 4 dagen per week vanaf 10 km van Amsterdam;
  • Je bouwt 25 vakantiedagen op als je fulltime werkt ;
  • Vakantiegeld: Je ontvangt 8% vakantiegeld.

Ben jij dé gemotiveerde kandidaat die wij zoeken voor deze functie? Klik dan op de knop ‘solliciteer’ en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!