Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People - én de bedrijven die horen bij RGF Staffing the Netherlands - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Hoofd Bedrijfsbureau

Start People Doetinchem

Standplaats
Doetinchem
Opleiding
HBO
Vakgebied
Management
Vacaturenummer
1AV0068020

Ben jij die techneut, met gevoel voor constructies en leidinggevende capaciteiten? Wellicht zijn wij dan op zoek naar jou! Voor een van onze gewaardeerde klanten in de omgeving van Doetinchem zijn wij op zoek naar een toekomstig hoofd bedrijfsbureau. In deze veelzijdige fulltime functie zal je alle facetten van het bedrijfsbureau doorlopen; werkvoorbereiding, calculatie, tekenkamer, inkoop en productieplanning. Bij wederzijds vertrouwen zal je op termijn het hoofd bedrijfsbureau gaan opvolgen.

Wat behoort nu daadwerkelijk tot jouw takenpakket?

  • Calculaties beoordelen op risico’s, optimalisaties en prijsniveau;
  • Het opstellen, bewaken en bijsturen van de voorbereidingsplanning;
  • Meedenken in de technische uitvoering van elementen;
  • Het inkopen van mallen, wapening en toebehoren;
  • Het opstellen en beheren van de productieplanningen;
  • Het opstellen van periodieke rapportages;
  • Klachtbeoordeling en afhandeling;
  • Werkprocessen analyseren en optimaliseren;
  • Lid van het MT voor het stellen van organisatiedoelen;
  • Op termijn zelfstandig leiding geven aan het bedrijfsbureau.

Om voor deze functie in aanmerking te komen beschik je over HBO werk- en denkniveau. Daarnaast is het van belang dat je bouwkundig bent onderlegd en gevoel hebt voor constructies. Wat we graag zien in jou is leidinggevende kwaliteiten. Uiteraard heb je een goede beheersing van MS Office. Naast deze kwaliteiten, werk je gestructureerd en nauwkeurig. Je bent daarnaast stressbestendig en hebt ambities om te leren en door te groeien.

Je komt te werken voor een toonaangevende producent van prefab betonelementen voor de woning-, utiliteits-, weg- en waterbouw en de agrarische sector. Dit prachtige, dynamische familiebedrijf is een specialist in de markt.

Een functie voor 40 uur per week binnen een dynamische en professionele productie omgeving. Je ontvangt een marktconform salaris afhankelijk van ervaring en kennis, denk aan tussen de 3000 en 4000 euro bruto per maand. Binnen dit bedrijf ontvang je 37 vrije dagen op jaarbasis en een leuke eindejaarsuitkering van 3,5%. Je ontvangt een jaarcontract, welke bij gebleken geschiktheid omgezet kan worden in een vast contract.