Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Hoofd Productie

Start People Enschede

Standplaats
Enschede
Opleiding
HBO
Vakgebied
Industrie
Vacaturenummer
1AV0024551

Heb jij ruime ervaring als leidinggevende binnen een productieomgeving? Ben je toegankelijk voor je collega's en daarnaast daadkrachtig? Dan zoeken wij jou! Lees snel verder en solliciteer om te komen werken binnen dit innovatieve bedrijf in Enschede.

Als Hoofd Productie ben je verantwoordelijk voor het realiseren van de productieplanning. Dit doe je samen met je leden uit je ploeg. Het belangrijkste doel is dat de producten die geproduceerd worden tijdig afgeleverd worden bij de klant op basis van de gewenste specificaties. Dit zijn voornamelijk klanten uit de medische sector. Je stuurt hiervoor een ploeg operators aan van ongeveer 15 personen, die net als jij werkzaam zijn in tweeploegendienst. Dit gebeurt vanuit een cleanroom. Je zorgt ervoor dat je team optimaal in staat is de producten tijdig gereed te hebben.

Zelf beschik je niet perse over deze technische kennis maar je weet je collega's wel aan te sturen, te stimuleren en te motiveren. Je hebt interesse in hittech.

Is jouw interesse gewekt en wil je heel graag weten bij welke organisatie je mag solliciteren? Neem contact op met Start People Enschede via 053-4814600 en je mag direct vragen naar Sabine en Linda.

Makkelijk en snel solliciteren? Dat kan via onze website, maar je mag ons ook direct een app sturen op 06 249 20 758 om je interesse kenbaar te maken en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op!

  • Minimaal MBO niveau 4 diploma en/of HBO werk- denkniveau;
  • Minimaal 5 jaar werkervaring, waarvan minimaal 3 jaar in een leidinggevende rol binnen een productie-omgeving;
  • Uitgebreide kennis van Lean manufacturing is een pré;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift, kennis van de Engelse taal is een pré;
  • Je beschikt over mensenkennis.

Een dynamisch en innovatief bedrijf gespecialiseerd in micro- en nanotechnologieën, dat zich richt op het ontwerpen, ontwikkelen, produceren en verkopen van Lab-on-a-Chip producten voor vloeistofanalyses en MEMS producten aan academische en industriële klanten wereldwijd. Deze producten worden bijvoorbeeld toegepast in DNA analyse, medische testen, analytische apparatuur maar ook in ruimtevaarttechnologie. Ze zijn gevestigd in Enschede.

  • Een fulltime functie in 2 ploegen;
  • Een salaris van €2800,- tot max €4350,- (afhankelijk van opleidingsniveau en werkervaring);
  • Het gaat in eerste instantie om een tijdelijke functie voor minimaal 6 maanden, een tijdelijk contract ontvang je bij Start People;
  • Een dynamische en innovatieve werkomgeving;

Kortom, een unieke kans bij een prachtig bedrijf met volop groeimogelijkheden. Heb je interesse dan komen wij graag met jou in contact om je meer te vertellen over de organisatie en deze functie. Neem contact op met Start People Enschede via 053-4814600, wij staan je graag te woord!