Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

HR Administrator

Start People Roermond

Standplaats
Roermond
Opleiding
MBO 3/4
Vakgebied
HR
Vacaturenummer
1AV0033035

Ben jij dé vraagbaak op HR administratie die wij zoeken? Dan is deze functie voor jou!
Als HR Administrator voer jij, samen met je collega, de administratieve processen van de afdeling HR uit; je verzorgt de administratie, houdt het digitale personeelsdossier up-to-date, controleert de urenverwerking, verzorgt mutaties in het personeels- en tijdsregistratiesysteem, plant HR gerelateerde afspraken en stelt rapportages op.

Daarnaast ben jij het 1e aanspreekpunt voor alle medewerkers, je informeert je collega’s over HR gerelateerde onderwerpen.
Verder denk je pro-actief mee in het verbeteren van de processen en systemen, en ondersteun je de HR collega’s bij overige werkzaamheden.

MBO werk en denkniveau
Je hebt enkele jaren ervaring binnen HR Administratie, bij voorkeur binnen een productiebedrijf
Je hebt kennis en ervaring in HR processen en gerelateerde wetgeving
Goede kennis van MS Office en Afas
Goede kennis van de Engelse taal, Duits is een pré
Jouw communicatieve vaardigheden zijn zeer goed, je hebt een open houding en bent servicegericht
Je kunt goed omgaan met hectiek en bent sterk in prioriteiten stellen

Sekisui Alveo BV ontwikkelt en produceert kwalitatief hoogwaardige polyolefine foams voor diverse industriële marktsegmenten. Deze producten worden door ons hoofdkantoor Sekisui Alveo AG op de markt gebracht.
De afdeling HR adviseert leidinggevenden en medewerkers over de uitvoering van het HR beleid en verleent een bijdrage in de uitvoering hiervan. Tevens is de afdeling HR verantwoordelijk voor het actueel houden van het HR beleid.

Een interessante en uitdagende fulltime medior/ senior functie als HR Administrator binnen een groeiend productiebedrijf in Roermond. De functie is in eerste instantie tijdelijk voor de duur van 6 maanden, met een optie tot verlenging. Je wordt ingeschaald naar kennis en ervaring tot maximaal EUR 3550 bruto per maand.