Kies je vacature
Vindt de baan die bij jou past.
Je solliciteert
Jij stuurt ons jouw gegevens en wij gaan deze met veel interesse bekijken.
Wij hebben contact
Match jij op de vacature? Dan nemen wij snel contact op om je beter te leren kennen.
Persoonlijke kennismaking
Wil jij ons ook beter leren kennen? Dan gaan we samen een kop koffie of thee drinken.
Jij gaat van start!
Wij regelen het papierwerk en jij zet de krabbel. Welkom bij de club!
jouw baan in 5 stappen

Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 1,5 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

HR functie intercedent

Start People Recruitment Center Zuid

Standplaats
Tiel
Opleiding
HBO
Vakgebied
HR
Vacaturenummer
4046000290

Als HR professional binnen Start People Tiel ben jij zeer divers inzetbaar. Je hebt een afwisselend takenpakket, dat maakt je functie zo leuk. Accountmanagement, recruitment, sales, administratie, gesprekken voeren, zo een greep uit jouw werkzaamheden en verantwoordelijkheden. Je werkt met verschillende soorten bedrijven, groot tot klein, met functies van productie tot accountmanager. Jij als intercedente krijgt de unieke kans op een kijkje achter de schermen te nemen bij verschillende bedrijven. Je netwerken uitbreiden is in deze functie een eitje.

Als intercedente fungeer jij in diverse rollen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

 • Ambassadeur
  Jij bent het gezicht van Start People. Zo ga je de omgeving ontdekken en bij bedrijven langs om opdrachten te scoren, Daarbij krijgen kandidaten jou te zien wanneer je een intake met hen houd op de vestiging,
 • Salesmedewerker
  Jij maakt gemakkelijk contact en stapt zonder moeite op een nieuwe opdrachtgever af. Tijdens een gesprek zet jij je acquisitie-skills in om die opdracht binnen te halen! Daarna rijd je weer met een goed gevoel richting de vestiging.
 • Recruiter
  Aan alleen vacatures heb je nog niks, als je geen kandidaten hebt, die moet je vinden! Omdat jij zowel met kandidaten als met de opdrachtgever contact hebt, weet jij precies welke kandidaat zij zoeken en kan jij die perfecte match maken. Hoe gaaf is het als jij iemand aan zijn droombaan hebt geholpen?
 • Accountmanager
  Enerzijds wil jij graag een tevreden klant en anderzijds is de klantrelatie ontzettend belangrijk. Door je flexibel en servicegericht op te stellen houd jij alle ballen in de lucht. Je goede communicatieve vaardigheden helpen hierbij ook een handige mee.

Werk geeft waarde, dat is onze overtuiging
Werk geeft waarde, voor iedereen. Wat je opleiding of achtergrond ook is. Werk – flexibel of vast – geeft voldoening, vrijheid, welzijn en zelfbewustzijn. Het zorgt voor verbinding tussen mensen, voor een gezonde maatschappij en bloeiende bedrijven.

In eerste plaats: net zo veelzijdig als de functie van intercedent. Je kan goed verschillende ballen in de lucht houden en krijgt hier ook energie van. Jij herkent jezelf in het volgende profiel:

 • Je beschikt over hbo werk- en denkniveau;
 • Je bent in bezit van rijbewijs B en auto (of bereid om deze aan te schaffen);
 • Eigenschappen die we graag bij je terug zien: overtuigend, proactief, ondernemend, communicatief, flexibel, stressbestendig, nieuwsgierig en representatief.
 • Je bent woonachtig in de omgeving van Tiel, Culemborg, Zaltbommel, Leerdam, Gorinchem of het Maas en Waal gebied.

Wij verbinden mensen, en meer!
Wie wij zijn? Start People. Dé verbinder op de Nederlandse arbeidsmarkt. We staan naast onze kandidaten en opdrachtgevers én brengen ze bij elkaar. Zoals we ook op andere plekken naar verbindingen zoeken en die ook vinden. Tussen onze menselijke benadering en de digitale oplossingen waarmee we sneller en slimmer kunnen werken, bijvoorbeeld. Tussen de gebaande en de ongebaande paden. Tussen commercieel succes en oprechte maatschappelijke betrokkenheid.
…naar de wereldtop
Start People is sinds 1996 onderdeel van USG People. In 2016 wordt USG People onderdeel van Recruit. Daarmee zijn wij nu onderdeel van Recruit Global Staffing. De naam zegt het al: een wereldspeler. Recruit Global Staffing heeft de ambitie om de wereldwijde nummer 1 te worden. Daar mogen wij in Nederland aan bijdragen met ons eigen merk: Start People.

 • Een fulltime werkweek van 40 uur ( 38 uur is ook een optie);
 • Gedreven en ervaren directe collega’s in je team en een prettige werksfeer;
 • Een startsalaris tussen de €1.950,- en €2.400,-. afhankelijk van je relevante werkervaring;
 • Je komt vast in dienst bij Start People, met een contract voor bepaalde tijd;
 • Volop kansen tot salarisgroei. Je salaris stijgt jaarlijks op basis van jouw resultaten;
 • Een bonusregeling waarbij je per kwartaal, op basis van de resultaten van je team, regio en de totale organisatie, een leuk bedrag extra uitbetaald kan krijgen;
 • Interne opleidingen/workshops en toegang tot meer dan 100 online trainingen;
 • Ambitieus? In ons loopbaanhuis staan alle carrièremogelijkheden, we vertellen jou hier graag meer over!
 • Een Persoonlijk Budget (PB) van 6% bovenop je maandsalaris. Naast 20 wettelijke verlofdagen per jaar en een pensioenregeling krijg je dit PB waarmee je zelf kunt kiezen waaraan je dit wil gaan uitgeven. Bijvoorbeeld: extra uitkering in geld, extra verlofdagen, het kopen van een fiets of een vergoeding van je sportabonnement;
 • Flexibel uitbetaald vakantiegeld (8%), waarbij je zelf kiest wanneer en met welke frequentie jij dit uitbetaald wil krijgen. Bijvoorbeeld maandelijks of 2 keer per jaar. Handig!;
  Een organisatie waar we elke dag met elkaar vanuit ons hart ondernemend en doelgericht werken voor onze opdrachtgevers, flexkrachten, werkzoekenden en onszelf.

Word jij onze nieuwe collega? Dan maken wij heel graag kennis met jou! Solliciteer direct en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Heb je nog vragen? Bel dan naar 040-7516660 of mail naar rc-zuid@startpeople.nl