Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

HR medewerker

Start People Zwolle Overheid

Standplaats
Zwolle
Opleiding
HBO
Vakgebied
Overheid
Vacaturenummer
1AV0034758

Voor ons team in Zwolle wij op zoek naar een HR medewerker!

Als HR medewerker binnen de unit Overheid begeleid je de flexkrachten die werkzaam zijn bij onze vaste klanten. In nauw contact met de Recruiters stem je het proces voor een openstaande vacature af. Je houdt contact met de inhurende managers over verwachtingen van vacatures en de huidige inzet van flexkrachten.

Naast het contact met collega's en managers voer je gesprekken met de flexkrachten. Je realiseert een laag verloop en verzuim, maar lost bijvoorbeeld ook conflictsituaties op.
Je houdt je ook bezig met administratieve werkzaamheden zoals het aanmaken van contracten en het doorvoeren van mutaties. En je bewaakt de omvang en kwaliteit van het werkend bestand flexmedewerkers in relatie tot de behoefte van de klant.

Vanuit Zwolle bedienen wij vaste klanten in de provincies Overijssel, Gelderland en Drenthe.

Voor de functie van HR-medewerker zijn wij op zoek naar kandidaten met een hbo werk- en denkniveau en minimaal 1 jaar relevante werkervaring binnen de uitzendbranche. Daarnaast ben je gewend om op verschillende niveaus te communiceren en ben je resultaatgericht en stressbestendig.

Verantwoordelijk, klantgericht en proactief zijn competenties die jou omschrijven als medewerker. Als HR medewerker ben jij zelfstandig verantwoordelijk voor het coördineren en plannen en organiseren van het werk. Jij bent gedreven en zoekt graag dingen uit, hebt oog voor detail en werkt resultaatgericht.

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega die over de volgende functie-eisen beschikt:

 • Je hebt mbo+/ hbo werk- en denkniveau en hebt bij voorkeur een opleiding HRM of Personeel & Arbeid afgerond;
 • Je bent parttime/fulltime beschikbaar (32-40 uur in de week);
 • Je bent gewend om op verschillende niveaus te communiceren en bent resultaatgericht;
 • Het is druk en er is elke dag veel te doen, we zoeken daarom iemand die goed kan werken met strakke deadlines en goed kan omgaan met stress en drukte;
 • Je hebt al ervaring in een administratieve functie, deze ervaring kan goed van pas komen in de functie van HR medewerker.

Verder heb je bij voorkeur al kennis op het gebied van wet- en regelgeving op het gebied van de uitzendbranche, heb je dit nog niet? Geen probleem, je hierover bij ons genoeg leren!

Start People Overheid is onderdeel van USG People Nederland en heeft een contract met verschillende ministeries binnen de Rijksoverheid. We detacheren of zenden flexkrachten uit naar diverse leuke opdrachtgevers zoals bijvoorbeeld Het Kadaster. Alle vacatures die vanuit deze ministeries binnen komen worden door een team van recruiters vanuit het regionaal coördinatiepunt in Assen opgepakt. In deze functie zul je aan de slag gaan voor de vestiging in Zwolle maar ook regelmatig contact hebben met je collega’s in Assen. De locatie Zwolle bestaat uit een klein team waar de lijntjes kort zijn en waar de taken en klanten goed zijn verdeeld.

 • Een fulltime werkweek van 40 uur, maar ook 32, 36 of 38 uur per week zijn bespreekbaar;
 • Je startsalaris bedraagt op fulltime basis tussen € 1900,- en € 2200,- bruto per maand;
 • Jij krijgt een gedegen inwerktraject met diverse trainingen om volledig zelfstandig jouw werk te kunnen uitvoeren;
 • Een bonusregeling waarbij je per kwartaal, op basis van resultaten van je team, regio en totale organisatie, een leuk bedrag extra uitbetaald krijgt;
 • Een persoonlijk budget van 6% bovenop je maandsalaris. Naast 20 wettelijke verlofdagen per jaar en een pensioenregeling krijg je dit persoonlijk budget waarmee je zelf kunt kiezen waaraan je dit wilt uitgeven (denk hierbij aan extra verlofdagen of een vergoeding van je sportabonnement);
 • Flexibel uitbetaald vakantiegeld (8%).