Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

HR medewerker

Start People Groningen XL

Standplaats
Groningen
Opleiding
HBO
Vakgebied
HR
Vacaturenummer
1AV0050248

Ligt jouw hart bij de arbeidsbemiddeling en ben je toe aan een frisse nieuwe baan? Dan hebben wij dé plek voor jou! In het leukste team van Noord-Nederland hebben we plek voor een senior intercedent. Bij ons staat samenwerken erg hoog in het vaandel. We werken hard en zorgen er samen voor dat al onze klanten en flexkrachten tevreden zijn. Hiernaast is er ook veel ruimte voor plezier en gezelligheid. Als senior intercedent heb je naast je dagelijkse werkzaamheden een nauwe samenwerking met je vestigingsmanager. Je signaleert pro actief afwijkingen bij je collega’s en de klanten en zorgt voor passende oplossingen. Je bent sterk in processen en zet constant in op verbetering. Daarnaast zorg je voor een goede implementatie bij nieuwe klanten en help je jouw collega’s op weg om deze klanten dagelijks goed van dienst te kunnen zijn.

Wat voor taken kun je verwachten?

 • Salesactiviteiten; signaleren van kansen, implementeren nieuwe klanten en samenwerken met het salesteam;
 • HR werkzaamheden; up-to-date kennis van de geldende wet- en regelgeving en een goede uitvoering hiervan zowel op klant- als kandidaat niveau;
 • planningstaken; het bijhouden en uitvoeren van de personele planning bij jouw opdrachtgever(s);
 • recruitment; een actief poolbeheer en het werven van nieuwe kandidaten voor alle klanten;
 • administratie; alle voorkomende werkzaamheden zoals het maken van arbeidsovereenkomsten en het bijhouden van rapporten;
 • ondersteunen vestigingsmanager; het signaleren van afwijkingen, begeleiden stagiaires, coachen van je collega’s en achtervang als de vestigingsmanager afwezig is.

Allereerst is het belangrijk dat je ervaring hebt in de arbeidsbemiddeling. Je bent bekend met het behartigen van verschillende belangen zoals die van jouw opdrachtgevers maar ook van de flexkracht en jouw eigen organisatie; Start People. Jouw ervaring kun je opgedaan hebben bij een uitzendbureau maar ervaring op een HR afdeling sluit ook erg goed aan.
Als senior intercedent heb je een voorbeeldrol dus je bent pro actief, ziet werkzaamheden liggen en je hebt er geen problemen mee om een voortrekkersrol aan te nemen. Je kunt goed schakelen tussen verschillende niveaus dus jouw communicatieve vaardigheden zijn goed ontwikkeld.
Verder beschik je over:

 • HBO werk- en denkniveau. Bijvoorbeeld een afgeronde opleiding in HRM, bedrijfskunde of vergelijkbaar;
 • meerdere jaren werkervaring die aansluit bij de functie van intercedent;
 • je bent in bezit van rijbewijs B waarbij eigen vervoer een pre is;
 • ervaring met (complexe) (personeels)planningen is een sterke pre.

Zoals je eerder in de vacature kunt lezen ga je aan de slag in een gaaf team. Er heerst een fijne sfeer en de mix tussen junior- en ervaren collega’s is in balans. Het team heeft grote ambities; naast het behouden van de meerjarige samenwerkingen met verschillende klanten staat groei hoog op het wensenlijstje. Naast dit commerciële doel ben je bij Start People XL echt een partner van je klant. XL richt zich op een duurzame verbinding als HR partner, vooral in de logistieke en industriële sector.

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen: je gaat aan de slag in het leukste team van Noord Nederland! Naast werk op de vestiging in Leeuwarden en/of Groningen zit je veel bij de verschillende klanten op locatie. Bijvoorbeeld bij de Hanzehogeschool in Groningen of Peijnenburg in st. Johannesga.
Verder krijg jij:

 • een bruto salaris tussen de €2300 en €2800 o.b.v. fulltime (40 uur), afhankelijk van wat voor ervaring jij meebrengt;
 • 8% vakantiegeld, 20 vakantiedagen en een goede pensioenregeling;
 • de mogelijkheid tot het bespreken van een leaseauto indien nodig;
 • een duurzame arbeidsrelatie; bij wederzijdse tevredenheid krijg je na een tijdelijk dienstverband een vaste aanstelling;
 • een persoonlijk budget van 6%. Dit kun je gebruiken voor extra verlof of salaris, maar ook voor het vergoeden van jouw sportabonnement of nieuwe fiets;
 • op basis van de resultaten van jouw team en unit ontvang je een periodieke bonus bovenop jouw salaris.
  Is ons team de plek die jij zoekt? Solliciteer dan gauw via de button. Heb je naar aanleiding nog vragen? Je kunt altijd bellen naar 050 369 43 10 en vragen naar Marloes Scheffer. We zien jouw gegevens graag tegemoet!